Haverslev Borgerforening – nu med erhvervsdrivende..!

0

I efteråret fik alle erhvervsdrivende i Haverslev By og omegn et venligt brev fra Haverslev Borgerforening med opfordring til at indmelde sig i foreningen for at skabe endnu større gennemslagskraft udadtil.
For at følge op på henvendelsen holder borgerforeningen et møde i Medborgerhuset onsdag aften den 27. juni, hvor et fremtidigt samarbejde samt styrket fællesskab mellem borgerne og det lokale erhvervsliv vil blive drøftet. Borgerforeningens forman Tove Hjulmann modtager gerne tilmeldinger frem til 25. juni fra alle interesserede virksomheder, som vil medvirke til at styrke det fælles fremtidige fokus og samarbejde.
Følgende virksomheder er iøvrigt allerede virksomhedsmedlem af Haverslev Borgerforening:

Vestbyen Porte og Maskinteknik
Event DK
Elinstallatør Poul Hansen
Grethes Zoneterapi
HCI
Haverslev Auto
Spar Haverslev
Haverslev El
Virksomhedsmassør Agnethe Veit

Samarbejde med
Ravnkilde i lokalrådet
– I samarbejde med Lokalrådet for Haverslev/Ravnkilde er Haverslev Borgerforening bl.a. talerør til myndighederne, Rebild kommune med flere, og i Haverslev Borgerforening arbejder vi efter ”Sammen står vi stærkere”-princippet, understreger Tove Hjulmann.
– Det er i lyset af dette, at vi gerne vil opfordre til et mere formelt samarbejde med byens og områdets erhvervsdrivende, pointerer hun.

Hjælpen går begge veje
– Bestyrelsen for Haverslev Borgerforening har drøftet, hvad vi kan gøre for at hjælpe de lokale erhvervsdrivende.
– En af tankerne er, at vi blandt andet hver måned eller kvartal kunne sætte fokus på udvalgte virksomheders bedrifter og evtentuelle events, som vi kan præsentere gennem Haverslev Borgerforenings sociale medier.
– Ligeledes kan vi styrke hinanden ved at lave fælles arrangementer samt stå sammen om henvendelser til kommunen, slutter formanden.

Share.

Der er lukket for kommentarer.