Himmerlands Forsikring kåret som bedste kundeejede firma i branchen

0

I tirsdags kårede FinansWatch i samarbejde med rådgivningsvirksomheden EY Financial Services årets finansvirksomheder i Danmark. Himmerland Forsikring kåredes som ”Årets Kundeejede Forsikringsselskab”, og modtog prisen ved en konference på Hotel Nimb i Tivoli i København.

Udnævnelsen til årets kundeejede forsikringsselskab skete med baggrund i selskabets nøgletal, herunder vækst og indtjening for regnskabsåret 2018 og udviklingen i de seneste 5 år.

Himmerland Forsikring-koncernen fik i 2018 et resultat af forsikringsdriften på 48,1 mio. kr., og har igennem de seneste 10 år haft positive resultater af forsikringsdriften. 

En stabil forretningsudvikling

Adm. direktør Ole Færch modtog prisen på vegne af selskabet og fremhæver: –  Vi har en klar målsætning om en stabil forretningsudvikling, hvor det ikke alene er vækst, der tæller, men i lige så høj grad at yde en stor beskyttelse af vores kunder gennem forsikringsdriften, og vi er derfor et meget velkonsolideret selskab. 

– Det skal vi blive ved med at være, da den gensidige tankegang, der lå til grund for vores etablering for mere end 135 år siden, er et bærende element i vores måde at drive forsikringsvirksomhed på. I Himmerland Forsikring kender vi vores kunder. Det er deres virkelighed, det handler om – og dem vi er sat i verden for at tjene, med nærhed  og mennesket i fokus. Det er helt naturligt som kundeejet selskab, slutter adm. dir. Ole Færch og glæder sig over, at det er blevet moderne at være gensidig.

Himmerland Forsikrings bruttopræmieindtægter var iøvrigt i  2018 på 413,4 mio. kr., og egenkapitalen var ved udgangen 2018 på 839 mio. kr.

FOTO: Ole Færch, adm. dir. i Himmerlands Forsikring, med det synlige bevis på den flotte hædersbevisning.

Share.

Der er lukket for kommentarer.