Grundlovsfest i Præstegårdshaven: Gensyn med kendt taler og et twist af jazz

0

Igen i år er er der grundlovsfest i præstegårdshaven i Sønderup. Grundlovstaleren vil mange kende, idet det er tidligere sognepræst ved Sønderup og Suldrup kirker, Lene Højland Laursen. Efter hendes tale overtages underholdningen af det dygtige og velspillende band Nordklang. 

Nordklang har fungeret som fast band i Gug kirke siden 2014, og medvirket ved rytmiske musikgudstjenester i hele Jylland. Nordklang består af vokal Mai Skytte, saxofonist Mads Kirkegaard, pianist Nikolaj Svaneborg og Jonas Kardyb på trommer og percussion. Alle fire musikere er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium og har fundet en fælles interesse i den danske sangskat. 

Nordklang skaber altid spændende arrangementer med afsæt i den nordiske folkjazz og den specielle stemning, der ofte findes i skandinavisk musik. Med respekt for den kristne tradition giver de deres personlige bud på, hvordan de smukke tekster og melodier fra salmerne kan præsenteres i en ny kontekst, der giver publikum mulighed for at høre dem, som var det første gang. 

Eftermiddagen byder desuden på fællessang og kaffebordene er dækket. Man forventer at slutte ca. kl. 16.00. Alle er velkomne til en dejlig eftermiddag i præstegårdshaven. Der er gratis adgang.

Share.

Der er lukket for kommentarer.