Høstfest på Mastruplund

0

Onsdag den 26. september blev der holdt høstfest på Mastruplund.
Menighedsrådene i Støvring, Sørup og Gravlev havde indbudt beboere på Mastruplund og andre interesserede, og det blev et tilløbsstykke med ca. 100 deltagere.

Finn Jensen bød velkommen, og efter et par efterårssange blev der serveret lækker kalvesteg med tilbehør, og snakken gik livligt rundt ved bordene.
Så tog aftenens taler, sognepræst Laila Olesen over, og hun omtalte den flotte solrige og varme sommer, som vi har haft og som alle har kunnet nyde undtagen landmændene, som manglede vand til afgrøderne.
Den fine sommer kom nok bag på menneskene, men så sandelig også på naturen.
Som et flot indslag i høstfesten havde Laila Olesen medbragt en stor kurv fyldt med friskplukkede vindruer fra egen have. Den blev sendt rundt, og alle kunne smage de flotte bær.
Så stod der ellers Benny Andersen på resten af Laila Olesens indlæg, og dertil fik hun god hjælp af ”Djingo”, som består af Mona Lund og Gert Gregersen.
Ind imellem vi hørte digte af Benny Andersen blev nogle af
hans sange spillet og sunget bl. a. ”Se hvilken morgenstund” og ”Barndommens land”. Der blev også læst op af børnebogen
”Snøvsen” og den morsomme tekst ”Sprogstrid eller Pip som Pap”.

Efter kaffen og lagkagen tog ”Djingo” over igen, og så blev der ønskekoncert, hvor hvert bord kunne ønske en sang. Der var en rigtig god stemning, der blev sunget godt med, og der blev sandelig også danset til et par af sangene.
Finn Jensen sluttede aftenen af med en stor tak til ”Djingo” for den fine musik, til Laila Olesen for de inspirerende indslag med Benny Andersen tekster, og til sidst takkede han Mastruplund for at stille lokale til rådighed samt en stor tak til det venlige, smilende, og hjælpsomme personale.
(Leif Pedersen)

Share.

Der er lukket for kommentarer.