Home Støvring udgiver bog med gode tryghedsskabende råd om børn, der skal flytte

0

Det er en stor forandring at flytte, og især for børn. Og nu er der inspiration til en tryg flytning i ny bog fra home og den tv- og foredragskendte Lola Jensen, med titlen ”Når børn flytter”.

Hvert år er der 900.000 danskere, der flytter, og heraf er over 200.000 børn.

Den nye bog giver gode, gratis   og meget konkrete råd til lokale familier med børn, og kan hentes hos home Støvring: – Vi vil gerne hjælpe med til, at en flytning med børn bliver mere overskuelig. Derfor har vi samlet de bedste råd fra en af landets fremmeste eksperter, familievejleder Lola Jensen, som mange nok kender fra tv, siger indehaver Anders Nymand Andersen fra Home Støvring. 

– Hun har et meget stort hjerte for børns trivsel og har valgt at dele ud af sine erfaringer i samarbejde med Home, fortæller Anders Nymand Andersen, som er klar med en hel stak bøger.

Behov for gode råd 

Familier med børn er den største gruppe, der flytter. 

Som ejendomsmægler møder Home hver dag flyttende familier i alle mulige forskellige scenarier. Det er som regel store begivenheder, der skubber gang i en flytning, og der er mange følelser involveret undervejs og efter: – En flytning er andet og mere end fremvisning, beslutning og underskrift. Flytning er følelser, og jeg vil gerne være med til at skabe noget tryghed omkring at flytte med børn, forklarer familievejleder Lola Jensen, som har erfaring fra 35 års samarbejde med familier.

I bogens 10 kapitler fordelt på 180 sider går Lola Jensen i dybden med, hvad der giver et barn tryghed – og det modsatte –  i flytningens faser, og giver konkret inspiration til forældre, familiemedlemmer og omsorgspersoner i barnets netværk. Hvis man vil læse bogen – eller give den til nogen – kigger man bare forbi Home-butikken. Bogen er gratis for alle, både kunder, ikke-kunder og daginstitutioner/skoler. 

Også på film

Er man mere til film, kan man se 10 minutters mini-dokumentaren med samme titel. Filmen er ligeledes med Lola Jensen i samspil med filminstruktør Kasper Torsting, og kan ses på YouTube, Facebook og home.dk.

LOLAS 9 UDVALGTE FLYTTEFIF:

Før flytning

• Sig intet til børnene, 

  før beslutningen er taget

• Sigt efter en ferie, 

  så I kan flytte i ro og mag

• Tag alle børnenes ting og vaner

  med – også de dårlige

 

Under flytning 

• Vær effektiv; lad ikke flytningen

  strække sig over for lang tid 

• Lad ikke barnet mærke 

  din egen tvivl eller 

  frustrationer i processen

• Vis at I som forældre har 

   styr på skuden.

 

Efter flytning

• Sørg for, at børneværelset 

  er det første, der står klar

• Besøg den nye skole og venner

  på vejen, så det bliver 

  ”mindre farligt”

• Giv plads til børnenes følelser,

  også de negative

 

KILDE: 

Bogen ”Når børn flytter” 

udgivet af Home

Share.

Der er lukket for kommentarer.