Horoskop – Se dagens horoskop gratis her (2020)

0

Her på avisen elsker vi horoskoper. Uanset om man tror på dagens horoskop eller ej, så nyder vi at læse dem og muntre os over det. Et horoskop kan enten tages seriøst eller ej – men det er de færreste mennesker i Danmark, der kan komme udenom, at det er hyggeligt at nærstudere dagens horoskop gratis for ens stjernetegn.

Gratis horoskop leveret af Vores Avis

Vores mål er at kunne levere et dagens horoskop på daglig basis ud i fremtiden. Ligesom du kender det fra andre medier, så ønsker vi også at kunne kontribuere med denne hyggelige tradition overfor vores faste læsere. Vi er på nuværende tidspunkt ved at forsøge at finde et format, som kan håndtere daglige horoskoper ud fra stjernetegn.

Horoskop 2020 – helt gratis hos os

dagens horoskop

Vores mål i 2020 er at kunne tilbyde dig og alle andre læsere et gratis horoskop i 2020. Vi glæder os derfor til at kunne præsentere det.

Uanset om man tidligere har læst horoskoper, eller det er første gang, så er det altid en sjov oplevelse. Det kan være en vaske ægte øjenåbner for de fleste, og pludselig vil mange føle, at det giver mening, når de reagerer på forskellige ting, som de nu engang gør. Et horoskop kan endvidere være med til at få dig til at åbne øjnene op for ting, som du ikke tidligere har tænkt over.

Vi synes her hos Vores Avis, at det kunne være en spændende sektion at indføre, da vi mener, at der er efterspørgsel efter det ude blandt læserne.

Hvilke stjernetegn findes der?

Når du skal læse dit horoskop, så skal du først og fremmest sørge for at finde ud af, hvad du er for et stjernetegn. Det er nemlig dit stjernetegn, som du læser dit horoskop ud for.

Kender du ikke dit stjernetegn, så vil vi herunder liste de forskellige op. Det vil give dig et godt overblik over, hvad du selv er.

 • Fisk
 • Vandmand
 • Stenbuk
 • Skytte
 • Skorpion
 • Vægt
 • Jomfru
 • Løbe
 • Krebs
 • Tvilling
 • Tyr
 • Vædder

Vil du gerne finde ud af, hvilken dato der hører til hver af stjernetegnene, så kan vi henvise til Videnskab.dk: https://videnskab.dk/sporg-videnskaben/astrologi-13-stjernetegn

Når først du kender til dit stjernetegn, så har du mulighed for at blive klogere på, hvad der bliver spået om dig i dagenshoroskop.

Dagenshoroskop

I dagenshoroskop kan du holde øje med, hvad der bliver spået omkring dig. Som vi tidligere har været inde på, så er det naturligvis her vigtigt, at du kender til dit stjernetegn – ellers kommer du ikke langt.

Er du i tvivl om, hvad et stjernetegn er? Så tøv ikke med at læse videre herunder. Vi giver dig svaret på, hvad et stjernetegn egentlig her.

Hvad er et stjernetegn?

stjernetegn

Der er 12 stjernetegn, og hvert tegn har sine egne styrker og svagheder, sine egne specifikke træk, ønsker og holdning til livet og mennesker. Ved at analysere fremskrivningen af planetenes placering og solen og månen på ekliptikken i fødselsøjeblikket. Astrologi kan give os et glimt af en persons grundlæggende egenskaber, præferencer, mangler og frygt.

Om hvorvidt man vil stole på de ting, der siges omkring sit eget stjernetegn, er helt op til det enkelte individ. Det er meget vigtigt at understrege.

Hvad er et horoskop?

Nedenstående er udarbejdet ud fra inspiration fra andre hjemmesider.

Selve ordet ‘horoskop’ er afledt af den latinske kombination af to ord, hvor ‘Horo’ betyder time og ‘Skop’ betyder udsigt, så det er et ‘syn på timen’, så at sige.

En definition af ‘horoskop’ er, at det er en afgrænsning af bestemte himmelske energier baseret på himmelske mønstre, som du ser i magasiner eller aviser.

Som astrologer henviser vi til horoskopet som det astrologiske diagram over en person eller et øjeblik i tid, der beregnes ud fra planetariske positioner i enten siderisk eller tropisk zodiak. De anvendte beregninger er baseret på fødselsdato, sted og tidspunkt. Derfor er et horoskop så personligt som et fingeraftryk.

Når en astrolog arbejder med et nøjagtigt tidsplan, er de energier, der transporteres i det, unikke for det enkelte. Vær opmærksom på, at planetenes og skiltenes kortenergier tjener som potentialet for personligt udtryk i den enkelte.

Horoskopet rummer planeter, tegn, aspekter, huse og andre punkter, der afspejler potentielle egenskaber og mønstre. Det er vores frie vilje, der gør det muligt for os at arbejde med disse mønstre eller genfoldige dem til at komme til udtryk på andre måder.

Mange mennesker tror, ​​at horoskopet skriver vores skæbne i sten. Det er dog ikke rigtigt! (Og det er ganske vigtigt at huske på) Det viser “potentialer”… hvordan vi bruger disse potentialer er vores personlige beføjelser – med andre ord er det helt op til os selv. Hvad horoskopet kan tilbyde er indsigt og bevidsthed om disse potentialer og deres anvendelser.

Svaret er derfor meget enkelt: Et horoskop er et astrologisk diagram, der beregnes på baggrund af fødselsdato, tid og sted. Et diagram kan også beregnes for en begivenhed, et spørgsmål og endda et land! Symboler bruges til at repræsentere planeter, skilte og geometriske forbindelser kaldet aspekter. I de fleste tilfælde tegnes horoskopet i vestlig astrologi på et cirkulært hjul. Astrologen studerer dit diagram og analyserer mønstre og faktorer, der beskriver din personlighed og behov. På en vis måde ‘læser’ en astrolog informationen i dit diagram.

Lær mere omkring astrologiens historie

Vi har fundet frem til denne video, der kan hjælpe dig med at finde hoved og hale i astrologiens historie.

Share.

Der er lukket for kommentarer.