Luftvasker – Bedste Luftvasker i 2020

0

Leder du efter den bedste luftvasker, som kan være med til at gøre indeklimaet hjemme hos dig eller på arbejdspladsen endnu bedre? Så kan du med rette læse videre. I denne artikel kigger vi nærmere på de absolut bedste luftvaskere, der i dag kan købes. Vi giver vores besyv med til, hvilken luftvasker vi mener, du bør overveje at købe, hvis du ønsker at gøre noget godt for både krop og sjæl.

Hvad er en luftvasker?

En luftsvasker er en luftrengøringsanordning, der bruger en søgnings- og genvindingsmetode til at fjerne forurenende stoffer i luften indenfor. Når luft strømmer gennem dit kanalsystem, producerer luftvaskeren kontinuerligt negative ioner. Disse negative ioner sendes ud på en mission for at finde og bringe de forurenende stoffer tilbage, der flyder i din luft, som er for små til at blive fanget af dit normale luftfilter.

For at skabe de negative ioner indeholder en luftvasker små metalrør. Rørene er arrangeret i form af en honningkage, der har en speciel belægning. Luft bevæger sig gennem rørene og passerer derefter gennem et afsnit, der indeholder et ultraviolent (eller UV) lys. Som et resultat oprettes og sendes negative ioner på vej til at rense din luft.

Når de negative ioner er i luften i dit hjem, søger de at matche de positivt ladede partikler, som bakterier, pollen eller andre allergener. Når de negative ioner og positive partikler bindes sammen, skaber de større, tungere partikler, der ikke længere kan flyde i luften. I stedet falder de til jorden eller på overflader. Når din luftfartss ventilator er tændt, trækker den de nydannede, større snavspartikler gennem dit kanalsystem og i sidste ende lander og klæber til dit luftfilter.

Vi anbefaler denne luftvasker fra anerkendte BEURER. Den fås i hvid (klik her) og sort (klik her). Disse koster typisk 3.499 DKK. 

luftvasker hvid luftvasker sort
➜Klik her for at gå direkte til tilbuddet!

På tilbud til 3.099,- DKK & gratis fragt!

 ➜Klik her for at gå direkte til tilbuddet!

På tilbud til 3.099,- DKK & gratis fragt!

Hvorfor skal man bruge en luftvasker?

Hvis du tror, du er beskyttet mod luftforurening inde i dit hjemlige komfort, tager du desværre fejl. Ifølge Miljøstyrelsen er indemiljøer omkring 2-5 gange så forurenet som luften udendørs, og lejlighedsvis op til 100 gange så forurenet! EPA har rangeret indendørs luftforurening som en af de top 5 miljøfarer, som vores planet står overfor.

Efterhånden som temperaturerne falder, og vi begynder at bruge mere tid indendørs, bliver kvaliteten af vores indeluft mere og mere vigtig for vores helbred og trivsel.

Du kan købe en luftvasker på nettet

Det er i dag muligt at købe en luftvasker på nettet. Det koster ikke alverden set i forhold til den anvendelighed, du får ud af den. Du skal tænke på, at det er en investering i dig selv samt de andre, som du bor sammen med.

Share.

Der er lukket for kommentarer.