Hotmail – hvad er Hotmail?

0

Du kender det måske, eller også kender du en af de mange varianter af den. For Hotmail er ikke bare Hotmail, den kommer med i mange varianter, og næsten os alle sammen har en.

For udover Googles Gmail er det den mest benyttede mail-konto verden over. Så enten har du selv en bruger, uden at vide det er en Hotmail, eller også kender du i hvert fald én, som har.

Det er gratis at have en bruger, hvorfor rigtig mange allerede bekendte med udbyderen. Og så er de selvfølgelig også bare kæmpestore, så de er svære ikke at kende.

Hotmail, Live eller Outlook?

I princippet er de alle sammen den samme. De bruges af forskellige medier eller på forskellige softwares. Microsoft benytter Outlook som deres mailsystem, men egentlig er det det samme som en Hotmail.

Det samme kan siges om MSN og Live. Årsagen til, at vi alle sammen kender til de forskellige mærker, er, at de har været på markedet i mange, mange år.

Helt fra internettets brede start, har det været muligt at få en Hotmail eller noget, der ligner. Derfor har du sikkert også selv en, du bruger, eller en, du ikke rigtig bruger længere.

Når det kun er Google, der kan slå dig, som den største, er det gået rimelig godt.

En del af succesen har også være deres innovation på den sociale platform. Her kan f.eks. nævnes MSN, som en kommunikationsplatform for unge, langt før der var noget, der hed Facebook.

Kender du ikke selv MSN, som det var dengang, har du sikkert et barn, der kan fortælle dig om det. Det er var der webcammet virkelig fik sin ret for rigtig mange mennesker.

Det er så simpelt som din mail

Hvordan det fungerer, er lige så simpelt, hvis ikke mere simpelt end den mail, du selv bruger nu. Du skriver en mail og sender den, præcis som på en hver anden mail, der ingen mystik her.

En fordel ved Hotmail, som du ikke umiddelbart har ved Google, er, at det hele ikke kører over det samme. Hvis du har en Google konto, har du også en YouTube-konto. Bruger du så også Google Chrome, har du indrettet hele din digitale færden under ét.

Det kan have sin fordele, men som vi alle samme blev bevidst for snart 7 år siden med Snowden, er det ikke altid en fordel, at et medie ejer for meget information om dig. Derfor kunne du overveje at oprette en Hotmail-konto, så du spreder din brug mere ud.

Hvordan opretter man en Hotmail?

Som allerede skrevet, er det helt og aldeles gratis. Det er let at oprette sig, og du skal bare komme i gang – du skal blot besøge hjemmesiden og trykke ”opret bruger”. Så vælger du blot dit Hotmail login, og så er du i gang.

Der kan være forskellige årsager til, at du vælger ikke at benytte en Hotmail, Outlook eller Gmail. Det kan være opsætningen på din computer, der ønsker, at du bruger en bestemt mailkonto.

Men langt de fleste computere anbefaler bare brugen af denne mailkonto, typisk er det muligt at tilføje f.eks. en Hotmail, så du benytter den mail, du gerne vil bruge.

Share.

Der er lukket for kommentarer.