HUSK at tage en HALLOWEEN-tur til Skørping torsdag aften..!

0

Kirken i Skørping vil være smukt oplyst torsdag i anledning af Halloween, med to hyggelige sammenkomster for både børn og voksne – særdeles velegnet for familier.!

Og i det hele taget er byen på den anden ende, med et rekordstort antal græskar udskåret som både hyggelige og uhyggelige hoveder, alle med lys i, så stemningen bliver helt perfekt i gadebilledet inde og ude på sådan en aften.

Det er børnene i Skørping Skoles SFO og beboerne på byens plejehjem, som har udskåret de mange græskarhoveder, og Lenas Blomster står for de festlige opstillinger rundt omkring i forretningerne, hvoraf en del holder åbent helt til klokken 21.

Overalt er der gode chancer for at erhverve sig en pose gratis slik, og hos MENY udskænkes cacao i aftenens anledning, for blot at nævne et par af de mange tilbud og aktiviteter.

Apropos tilbud, så er der iøvrigt også mulighed for at gøre en ekstra god handel i mange af butikkerne, – ja faktisk vil det ofte være helt uhyggeligt gode tilbud, kunderne præsenteres for, hvis de kigger ind.

Drabelige rollespillere..!

Rollespåil-gruppen A’kastin, som har base i Skørping og omkring 60 medlemmer fra både lokalområdet og eksempelvis Aars, Hobro og Aalborg, er klar til at ”give den gas” med flotte kostumer, flagrende præstekåber, uhyggelige monstre, som er stået op fra deres grave, tilbud om at låne helt nyfremstillede våben og tilbud om at være med i jagten på de uhyggelige skabninger, som har proklameret, at de på Halloween-aftenen pønser på at overtage Skørping..!

FOTO:

Et af højdepunkterne sidst på eftermiddagen og først på aftenen for både børn, unge og voksne bliver utvivlsomt den lokale, fantastiske rollespilsgruppe A’kastin, som stiller op med nye våben, alle kan prøve, drabelige kostumer, fx store, flagrende præstekåber, og drejebogen til at jagte monstre – lige som i Game of Thrones – ”walking deads”, – døde, som er vakt til live af en frafalden troldmand.

– Det er på pladsen bag MENY, det spændende optrin foregår, og ALLE er velkomne..!

Share.

Der er lukket for kommentarer.