Husk at tegne en ulykkesforsikring inden skiferien

0

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Det har i mange år efterhånden været utroligt populært blandt danskere, og i særdeleshed jyder, at tage på skiferie. En skiferie byder på masser af god underholdning, fysisk aktivitet og godt selskab, men mange kommer ikke hjem  i hel tilstand fra deres skiferie. Rigtig mange danskere kommer nemlig til skade på skiferien, og det er derfor en rigtig god ide at huske at tegne en ulykkesforsikring, inden man tager af sted.

Er du en af de mange danskere, der skal på skiferie for første gang næste år, og har du ikke allerede en ulykkesforsikring, så kan du med stor fordel læse med her i denne artikel.

Hvorfor er det vigtigt at have en ulykkesforsikring?

Der er rigtig mange gode grunde til at anskaffe sig en ulykkesforsikring, og det gælder, uanset om du skal på skiferie, eller om du bare skal være herhjemme. En ulykkesforsikring dækker dig økonomisk i tilfælde af ulykker, så skulle uheldet være ude, og får du et varigt mén efter din skade, vil du kunne få en økonomisk kompensation for din méngrad. Det gælder, uanset om du er kommet til skade på en skiferie, eller om du er faldet på din cykel hjemme på vejen.

Skal du på skiferie, eller dyrker du andre former for sportsaktiviteter, der kan resultere i skader og ulykker, skal du dog være opmærksom på, at du skal vælge en forsikring, der dækker lige netop disse aktiviteter. Ellers kan du risikere, at du ikke er dækket i tilfælde af, at skaden skulle ske.

Få inspiration til gode skiferiedestinationer

Når alt det praktiske med forsikringer og lignende er kommet på plads, kan du jo begynde at overveje, hvor skiferien skal gå til næste år. Der er rigtig mange gode skiferiedestinationer, og hvilken du bør vælge afhænger blandt andet af, hvem du skal af sted sammen med, og hvor øvede du og resten af gruppen er.

Et rigtigt godt skiferiested af Bad Gastein i Østrig. Det er særligt attraktivt for både begyndere, øvede og for eksperterne, og der er både gode muligheder for at stå på snowboard og på langrend, hvis I foretrækker det. Samlet set byder området på over 200 kilometer pister og 45 lifte, og en stor del af pisterne er røde. Det betyder, at der er masser af muligheder for at forbedre dine skikompetencer, og er du helt nybegynder, er der også mulighed for at starte på de 60 kilometer blå pister, du kan finde i området.

Om aftenen kan du og resten af selskabet tage ud og spise eller shoppe, og der er naturligvis også rigtig gode muligheder for at tage på after-ski, hvor I kan runde dagen af.

Share.

Der er lukket for kommentarer.