Nordjyderne investerer i højere grad i deres helbred

0

Nordjylland huser pt. omkring 590.000 mennesker, der repræsenterer forskellige køn, aldersgrupper, erhverv m.v. Fælles for mange af disse mennesker er, at de gør et eller andet for at fremme deres fysiske form og helbred i det hele taget.

Meget tyder på, at der faktisk bliver investeret mere i den gode form end for bare 10 år siden. Hvad der mere konkret bliver investeret i vil blive gennemgået her.

Personlig træning er blevet et enormt hit

Selvom dét at hyre en personlig træner ikke er nogen mirakelkur i sig selv, så oplever mange, at det med en sådan træner er lettere at holde motivationen oppe. Endvidere udbydes personlig træning efterhånden til priser, hvor de fleste kan være med.

Som regel får man skræddersyet et personligt træningsforløb, der kan strække sig over alt fra 2 uger til 6 måneder. I nogle tilfælde har man også mulighed for at hyre personlige trænere på timebasis.

Du kan også overveje at hyre en personlig træner med henblik på at tage del i følgende fordele:

  • Du får hjælp til at sætte konkrete mål (og delmål)
  • Du bliver introduceret for spændende trænings- og kostprogrammer
  • Du lærer at udføre de forskellige træningsøvelser korrekt
  • Du bliver beriget med en masse motivation
  • Du har mulighed for at få løbende evalueringer (følg din udvikling)

Ønsker du også at prøve kræfter med personlig træning? Så find en træner, der kan give dig den viden, inspiration og motivation, du har brug for, for at indfri dine ønsker. Er du ikke så begejstret for traditionel styrketræning eller cardio, så kan du i stedet prøve kræfter med yoga. Du kan evt. hyre en personlig yoga instruktør, som kan hjælpe dig godt i gang.

Der bookes massage i en lind strøm

En aktiv hverdag kræver massage – og meget af det.

Om din aktive hverdag indebærer, at du løber, styrketræner, svømmer eller noget helt fjerde, så har du brug for at få bugt med spændinger og ømhed fra tid til anden. I den anledning vil det være oplagt at hyre en massør. En professionel massør vil nemlig kunne give netop den behandling, der vil eliminere (eller som minimum) lindre dine muskelspændinger e.l.

I de fleste tilfælde betaler man omkring 500 kr. for en times massage. Det er ikke småpenge, men kan massagen gøre dig bedre tilpas, så er pengene givet godt ud.

Er der ingen massageklinikker nær dig, så kan du undersøge, om du kan få massage i hjemmet. Det kan man ofte – i samarbejde med firmaer såsom RaskRask. Det eneste du skal sørge for er et lagen og håndklæde. RaskRask samarbejder med professionelle massører og yder kvalitetsgaranti.

Fuldkornsprodukter og grøntsager rives ned fra hylderne

De nordjyske supermarkeder har også fået øjnene op for nordjydernes øgede fokus på sundhed. Forbrugerne er nemlig begyndt at putte nogle andre varer i kurven end førhen.

Blandt de mest hyppige indkøb blandt nordjyske borgere finder man bl.a. en lang række fuldkornsprodukter – ikke mindst fuldkornsbrød, fuldkornsris og fuldkornspasta.

Endvidere bliver der købt grøntsager i tonsvis. Det gælder ikke mindst såkaldt supermad (superfood) bestående af ting som avocado, broccoli, rosenkål og rødbeder.

Share.

Der er lukket for kommentarer.