Hvordan kan du sikre din computer bedre? Tjek mulighederne for Windows 10

0

Når du køber en computer, er fokusset primært at få den startet hurtigst muligt, så du kan komme i gang med at bruge den. Det kan være du skal studere og skal skrive opgaver samt noter på den. Det kan også være, at I er en virksomhed, som skal have nye computere, som er opdateret på teknologien og til de behov, som I skal bruge dem til.

Dog kan det være en fordel at få styr på sikkerheden i computeren allerede fra starten. På den måde skal du ikke være nervøs for, at der kan gå virus i den, eller at sikkerheden bliver betvivlet på noget tidspunkt.

Køb et styresystem som kan øge sikkerheden samt gør brug af nogle metoder selv

Først og fremmest er det vigtigt at have styr på styresystemet, når man køber en computer. Det er nemlig det, som er afgørende for hvilken sikkerhed, som der kan tilbydes for netop din computer.

Ved køb af Windows 10 styresystem, er der mulighed for at anskaffe dig antivirusprogrammer, som hjælper med at øge sikkerheden for din computer.

Udover at køre et antivirusprogram, er der ting man selv kan gøre for at holde sin Windows sikker. Klik f.eks. ikke på mistænkelige links og lad være med at downloade programmer fra tvivlsomme hjemmesider. Dertil er det vigtigt at gøre brug af en sikker kode samt altid at holde din Windows-software opdateret.

Du kan læse meget mere om, hvordan du øger sikkerheden på din computer på SikkerWindows.dk.

En virus skaber kun bøvl og irritation

En virus er en frygtelig ting, fordi det skaber unødvendigt bøvl på din computer. Det kan skade computeren men også dine personlige sager, hvilket ingen ønsker at blive udsat for. Vi har meget liggende på vores computere, og i dag bruger vi kun computeren mere og mere grundet den teknologiske udvikling.

For mange er computeren en del af hverdagen på arbejde og derhjemme. Derfor er det også ekstra vigtigt at passe på sin computer, så du ikke risikere hverken at få en virus men også at få misbrugt dine personlige oplysninger.

Vælg det styresystem som passer bedst til dine behov

Når der skal vælges hvilken Windows, som skal ind i din computer, så er der flere muligheder.

Er du en privatperson, vil det bedste valg være en Windows 10 Home.

Er I til gengæld en virksomhed, vil Windows 10 Professional være det oplagte og optimale valg. Med Windows 10 Professional er I også sikret et antivirus program, som allerede er implementeret i styresystemet. Det medvirker til, at I er sikret selv de mest indviklet trusler. Dertil kommer der sikkerhedsopdateringer, som gør at I kan beskytte jeres arbejdscomputere mod nye former for online trusler. Det kan være en kæmpe fordel for især virksomheder, fordi der på arbejdscomputere ofte ligger en del data tilgængeligt, som ikke gerne skulle komme ud af virksomheden.

Så ligegyldigt om der er tale om en virksomhed eller en privatperson, er der mulighed for at få øget sikkerheden på computeren med Windows.

Share.

Der er lukket for kommentarer.