IK Frem Gymnastik hopper og springer bare deruda’..!

0

Det gammekendte udtryk fra gækkebrevene ”Pas på de ikke hopper!” er lige præcis blevet vendt 180 grader hos IK Frem Gymnastik i Suldrup.Forleden dag var Patrick Tindal Petersen, leder af Jutlander Bank i Suldrup, nemlig forbi med 17.500 kr., og pengene blev straks investeret i en spritny Dorado-trampolin, som skal bruges af efterårssænonens nye satsning i klubben: Et springgymnastikhold for 5. klasse-elever og ældre.

Den flotte økonomiske håndsrækning blev muliggjort via tilskud fra Fonden for Sparekassen Himmerland, med penge fra fusionen med Hobro Sparekasse i 2014 og navneskiftet til Jutlander Bank.

22 nye gymnaster
er strømmet til klubben

IK Frem Gymnastiks nyskabelse med springholdet er allerede en stor succes.
Først blev DGI arrangementet 10.000 drenge på 10 dage som tidligere omtalt skudt i luften med tilbud til alle drenge på Suldrup skole om at at prøve kræfter med springgymnastik.
Efterfølgende kom 6., 7. og 8. klasse igennem et forløb med springgymnastik i idrætstimerne, hvor instruktører fra IK Frem gymnastik stod for undervisningen.
Den samlede indsats har resulteret i 22 nye gymnaster på det nystartede springgymnastikhold, og en stor del af springgymnaster er piger.

Manglede redskaber

– En stor udfordring ved at starte et nyt hold op for større gymnaster har været redskaberne. En af vores trampoliner er beregnet til de mindste børn, og hvis de nye store gymnaster springer i den trampolin, vil de ramme gulvet og der vil opstå slemme skader, fortæller formand for IK Frem Gymnastik Martin Kjærgaard Jensen.
– Derfor er den økonomiske støtte fra Fonden for Sparekassen Himmerland en vigtig brik i projektet med at starte det nye hold op, for det har sat os i stand til at anskaffe den nye Dorado trampolin, som passer til de større gymnaster.

Share.

Der er lukket for kommentarer.