Jeanette Sagan ny gruppeformand for den konservative gruppe i Rebild Byråd

0

Den Konservative gruppe i Rebild Byråd skifter gruppeformand fra årsskiftet, og det bliver Jeanette Sagan, som afløser afløser Lene Aalestrup.

– Jeanette Sagan har været en del af den Konservative gruppe de seneste halvandet år, hvor hun har arbejdet seriøst og udført et godt politisk arbejde i gruppen, lyder det fra Lene Aalestrup, og hun fortsætter:.
– Som formand for Sundhedsudvalget finder jeg det vigtigt, at Jeanette varetager gruppeformandsposten for C-holdet, således at vores rollefordeling er tydelig overfor borgerne og i den politiske hverdag.
Holger Pedersen forbliver i økonomiudvalget, Jeanette Sagan i teknik- og miljø udvalget samt sundhedsudvalget hvor hun er næstformand, mens Lene Aalestrup fortsætter som formand for sundhedsudvalget samt som medlem af børne- og familieudvalget.
– Som gruppeformand vil Jeanette varetage mange vigtige koordineringsopgaver i Den Konservative gruppe i Rebild, og C-Holdet finder at hun er den helt rette til opgaven, understreger Lene Aalestrup, som iøvrigt også er bestyrelsesmedlem i Vækstforum Nordjylland
samt i Støvring Gymnasium.

Share.

Der er lukket for kommentarer.