IK Frem Gymnastik: Succes og fuldt hus i Suldrup ved flot forårsopvisning

0

Der var fuldt hus i Stensbohallen i Suldrup da IK Frem Gymnastik afholdte den traditionelle forårsopvisning søndag den 18. marts, hvor de forskellige hold fremviste hvad de havde lært i løbet af sæsonen.

Stemningen var helt i top og gymnasterne var meget stolte over at vise hvor dygtige de var blevet.
I løbet af 2017 er der indkøbt flere nye redskaber til gymnastikafdelingen, i en satsning på at få flere af byens børn til at deltage på gymnastikholdene, og det har givet pote.

Stor medlemsfremgang
Medlemsfremgangen i IK Frem gymnastik betyder at der var 140 lokale gymnaster på gulvet, og samtidigt var der inviteret to gæstehold fra Aars, der stillede op med ca. 80 gymnaster.
De mange gymnaster trak så mange tilskuere i hallen, så der ikke var siddepladser nok og flere blev nødt til at stå op.

Sæsonen udvides
Formand for IK Frem Gymnastik, Martin Kjærgaard Jensen, udtaler efter opvisningen: – Det er en fornøjelse at være formand med den opbakning vi får. Så mange gymnaster og så mange tilskuere er jo helt overvældende.
Sæsonen slutter normalt med forårsopvisningen, men sådan bliver det ikke i år, for fra april måned starter to nye hold op i IK Frem Gymnastik. Et hold for børn fra 1. klasse og ældre med motoriske lege og springgymnastik, samt et hold for hele familien der vil med ud og motionere på en ny sjov måde, hvor dæk i alle størrelser bliver omdrejningspunktet for træningerne.

Share.

Der er lukket for kommentarer.