IK Frem Sønderup-Suldrup er nu helt OK

0

En ny sponsoraftale med energiselskabet OK skal være med til at sikre, at IK Frem – Sønderup Suldrup er en forening for alle. Med den nye aftale kan lokale støtte klubben – helt uden at det koster ekstra, hver gang bilen tankes.

Fodbold, Håndbold, Gymnastik, Badminton, Petanque, Motionscenter og Tennis.
I IK Frem – Sønderup Suldrup har de sportsgrene for de fleste, hvilket har gjort foreningen til byens samlingspunkt.

Trods stor opbakning fra de lokale og et medlemstal omkring 1200 er det svært at drive en forening baseret på

frivillighed, forklarer Anders Kirkebak Poulsen, der er næstformand.
Han glæder sig derfor over, at IK Frem – Sønderup Suldrup har underskrevet en sponsoraftale med energiselskabet OK.
– Det er godt med lidt ekstra for en forening som vores. Vi vil gerne kunne holde kontingentet nede for at være en klub for alle, men ud over det har vi ikke drøftet, hvad sponsorpengene skal gå til,”siger Anders Kirkebak Poulsen.

Sådan støttes foreningen
Aftalen er simpel. Man kan støtte foreningen med 5 øre for hver liter, der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og energiselskabets forhandlere, som betaler støtten.
Man skal bare huske at melde sit OK Benzinkort til IK Frem – Sønderup Suldrups sponsoraftale, så gives støtten uanset, om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.
Foreningen får 5 øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK. Og yderligere 5 øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte IK Frem – Sønderup Suldrup med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter brændstof.

Lokale aktiviteter er OK
OK er med på banen, når flere af Danmarks bedste sportsudøvere kæmper for guld. Men støtten går ikke kun til eliten. I en lang årrække har OK også støttet lokalsporten, da virksomhedens tankstationer spiller en rolle i lokalsamfundet. Derfor har det virket naturligt for OK at støtte lokalsporten.

– Lige nu har mere end 1.600 foreninger over hele landet en sponsoraftale med OK. Sponsorkronerne bliver omsat til mange gode oplevelser i klubber og foreninger og hjælper med til, at børn og unge har mulighed for at dyrke idræt, der hvor de bor,” siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.

Fakta
om OK og sponsoratet:

OK er et dansk andelsselskab, ejet af cirka 12.000 kunder og forhandlere.

OK forsyner boligejere, landbrug og erhvervsliv med olie, brændstof, naturgas, varmepumper, solceller, el, mobiltelefoni og forsikringer.

OK støtter sammen med de lokale OK-forhandlere omkring 1.600 klubber og foreninger over hele landet.

Foruden sporten støtter OK bl.a. arbejdet i SOS Børnebyerne samt Dansk Handicap Idræts-Forbund

Share.

Der er lukket for kommentarer.