Ikke plads til alle Venstre-folk ved nytårskur med Marie Bjerre & Kristian Jensen

0

Der var så stor interesse for Himmerlandskredsens Venstres nytårskur i Haverslev Hallen i sidste uge, at der ikke var plads til alle ved de festpyntede borde, så enkelte måtte afvises.Deltagerne fik friske input fra finansminister og lands-næstformand Kristian Jensen og kredsens folketingskandidat Marie Bjerre.

Det var andet år Venstres Himmerlandskreds arrangerede en fælles nytårskur for Venstre i Rebild og Vesthimmerland.
Efter de 122 fremmødte havde sunget nationalsangen og indtaget Danmarks nationalret, stegt flæsk med persillesovs, gav Kristian Jensen en fyldig orientering om de resultater, regeringen har opnået i 2017, og årets hektiske og uskønne afslutning blev selvfølgelig også berørt. Sløret for de kommende måneders initiativer blev løftet lidt, blandt andet en uddybning af indflytningen af statslige arbejdspladser og uddannelsesstationer til provinsen.

Stor spørgelyst
Under spørgerunden blev blandt andet energipriser, erhvervslivets kontrolforhold og udlændingepolitikken drøftet.
Planlovens begrænsninger for byudvikling – lokalt primært i Støvring – og diverse interesseorganisationers store indflydelse på afgørelser og hindringer for udvikling blev drøftet.

Søren Gade-exit
giver øget valg-chance
I forbindelse med nyheden om at Søren Gade ikke stiller op til næste folketingsvalg var det en optimistisk lokal folketingskandidat Marie Bjerre, der indtog podiet efter kaffepausen.
Marie Bjerre gjorde status over Venstres resultater ved efterårets lokale valg, hendes egen store deltagelse i Himmerlandsområdet, hvorefter hendes politiske mærkesager blev drøftet: Ordentlige rammer for uddannelse, innovation og forskning, vækst og udvikling i Nordjylland og en tredje Limfjordsforbindelse samt en liberal integrationspolitik.
Også Marie Bjerres indlæg blev debatteret grundigt.
Himmerlandskredsens formand Thorkild Bækkelund afsluttede aftenen med en opsummering af den store lokale indsats der resulterede i Venstres flotte kommunalvalg: – Jeg håber, den lokale opbakning og støtte vil være lige så stor når Marie Bjerre skal vælges ved det kommende folketingsvalg, som skal afholdes senest i juni 2019, ldø det.

Share.

Der er lukket for kommentarer.