Ildsjæle arrangerer VIP-bustur i Mariagerfjord Kommune

0

– eksklusivt for mulige tilflyttere

Ildsjælegruppen gør en ekstra indsats for at tiltrække nye borgere til Mariagerfjord kommune. Senest deltog gruppen på Forårsmessen i Aalborg Kongres og Kulturcenter i sidste måned. Næste tiltag er en V.I.P.-tur, hvor personer, der overvejer at flytte til Mariagerfjord Kommune, kan tilmelde sig og komme på en eksklusiv tur rundt til nogle af Mariagerfjord Kommunes naturperler og kendte virksomheder. Turen er planlagt til lørdag den 9. maj og starter i Hobro, kommunens største by.

Lørdag den 9. maj vil en bus fuld af potentielle Mariagerfjord-borgere trille fra Hobro Havn på en rundtur i Mariagerfjord Kommune. Turen er arrangeret af Ildsjælegruppen, som arbejder med at brande kommunen over for turister og tilflyttere. Busturen er gratis, men kræver tilmelding. Desuden er det et krav, at man IKKE bor i Mariagerfjord Kommune i forvejen. Derfor er turen også mærket VIP. Som en del af turen indgår frokost ombord på Svanen og is hos Vebbestrup Mejeri. Derudover besøg ved Bramslev Bakker, Hadsund Havn og virksomheden Dania samt flere andre lokaliteter.

Hvem er Ildsjælegruppen?

Ildsjælegruppen er en åben gruppe, der blev nedsat i efteråret 2007. Ildsjælegruppen består af 20 personer, som repræsenterer både Mariagerfjord Kommune, VisitMariagerfjord, Mariagerfjord Erhvervsråd og flere af områdets virksomheder. Gruppen laver forskellige arrangementer og andre tiltag, som skal markedsføre Mariagerfjord Kommune. Dette sker gennem branding under overskriften ”NOGET for livet…”. NOGET er i denne forbindelse en forkortelse for Natur, Oplevelser, Glokal, Energi og Trivsel. Og her skal det tilføjes, at glokal ikke er en trykfejl. Det er derimod en sammentrækning af ordene global og lokal. Næste arrangement fra Ildsjælegruppen er, som skrevet, VIP-turen lørdag den 9. maj.

Share.

Der er lukket for kommentarer.