Indret dit hjem med lys

0

Dette er sponsoreret indhold 

Lys er vigtigt at prioritere i din indretning. Lys skaber liv, og hvis du bor i et hjem uden ret meget lys, kan du også opleve, hvordan det påvirker din energi og dit humør negativt. Derfor er lys rigtig vigtigt, og ikke bare lys men godt lys som skaber liv i dit hjem og hos dig. Her får du derfor nogle råd til, hvordan du kan indrette dit hjem med lys og lamper, som er praktiske og skaber glæde og den rette stemning for dig. 

Husk den hyggelige belysning 

Lys er meget forskelligt alt efter, hvor det er i dit hjem. I din stue vil du måske gerne have lys, som er mere hyggeligt end hvidt og skarpt. Med en PH limited edition bordlampe i ravfarve får du en perfekt lampe til din stue. Den afgiver et varmt og hyggeligt lys, som er perfekt til rum, hvor der ikke skal arbejdes og gøres, men hvor der derimod skal slappes af og kobles fra. I en stue kan det hurtigt give den forkerte stemning, hvis lyset ikke er rigtigt, og derfor kan du med fordel gå efter lamper, som giver et varmt og nærmest gulligt lys frem for hvidt, blåt og koldt lys. 

Arbejdslys i de rigtige rum 

Lige så vel som varmt og hyggeligt lys er vigtigt i en stue, er køligt og skarpt lys vigtigt i rum, hvor du skal arbejde og se detaljer. Det kan for eksempel være i dit køkken, hvor du tydeligt skal kunne se, hvilke madvarer du arbejder med, og hvor du er ved at skære. Det samme gælder på et badeværelse, hvor de fleste gerne vil have et klart, rent og skarpt lys, så man kan se det, man skal i spejlet helt tydeligt og klart. 

Vælg det rigtige lys 

Du kan med fordel tænke på det sådan, at jo mere du skal lave og arbejde i et rum, jo mere klart skal lyset være. Jo mere hyggeligt et rum skal være, jo mere varmt og gulligt må belysningen gerne være. På den måde kan du indrette dig med lys og lamper og skabe forskellige stemninger i forskellige rum i dit hjem. Det giver variation, og det giver en følelse af et dejligt og varmt hjem, hvor der er tænkt over belysningen. På den måde kan du indrette dig med flotte lamper, og stadig skabe rum, som har den rette belysning og stemning. 

Share.

Der er lukket for kommentarer.