JÆTTEROCK 2019 byder på Dodo & the Dodos – nu med 100% garanti for tørvejr..!

0

Jættefesten i Suldrup er i år stolte over endnu en gang at kunne åbne dørene til JÆTTEROCK, og denne gang med Dodo & the Dodos på plakaten, – med GARANTI for tørvejr..!

– Arrangementet bliver anderledes end i 2014 og 2016, hvor koncerten blev holdt på sportspladsen, fortæller arrangørerne og fortsætter: 

  I år har vi valgt at holde koncerten under lidt mindre forhold indenfor i Stensbohallen, da succesen for de tidligere års koncerter har været meget vejrafhængige. Ved at holde koncerten i Stensbohallen er vejret ingen undskyldning, dog sætter det sine begrænsninger i antallet af billetter, der bliver udbudt til salg. 

Billige ungdoms-

og kombinations-billetter

Billetsalget åbner lørdag den 30. marts, og selvom billetterne i forvejen er superbillige, så har Jættefest udvalget valgt at udbyde en endnu billigere ungdomsbillet for 12-17 årige. 

Når billetsalget åbner, vil der det første døgn være muligt at købe en kombinations billet til Jættefestens anden store begivenhed ”Party-aften”, hvor bandet Petrols igen i år står for musikken.

Stor succes med

at fantastisk bagkatalog

I øjeblikket turnerer Dodo & the Dodos landet rundt med deres akustiske koncert, som melder udsolgt de fleste steder. 

Så Dodo & the Dodos er mere populære end aldrig før og de klar til at få en fyldt Stensbohal til at gynge med alle deres kendte numre, som Sømand af verden, Vågner i natten, Pigen med det røde hår og mange mange andre.

Share.

Der er lukket for kommentarer.