Stor selvtillid på generalforsamlingen hos Socialdemokratiet i Rebild Midt Vest

0

Det er med stor selvtillid, at medlemmerne af Socialdemokratiet i Rebild Midt Vest går til folketingsvalg.

Det må siges at være konklusionen på foreningens generalforsamling i sidste uge.

Efter den nødvendige formalia var der tid til en politisk debat.

– Jeg er rigtig glad for, at alle målinger peger på, at Mette Frederiksen bliver statsminister, indledte det lokale folketingsmedlem, Flemming Møller Mortensen sit oplæg til de fremmødte socialdemokrater.

Flemming Møller Mortensen pegede på, at Socialdemokratiet har fremlagt politiske udspil på næsten alle områder. Senest et pensionsudspil, der ifølge Flemming Møller Mortensen er helt nødvendigt – og desuden populært i befolkningen.

– Snakken om skattelettelser blandt de borgerlige partier står i kontrast til vores store fokus på velfærd, sagde Flemming Møller Mortensen til medlemmernes tydelige tilfredshed.

Foruden det store fokus på det snarlige folketingsvalg, indledte kandidat til Europaparlamentet, nordjyske Morten Klessen, en anden valgkamp:

– Når jeg ser ud over Europa bliver jeg bekymret, fortalte Morten Klessen. 

For ud over nationalisme, foragt for menneskerettigheder og lande i krise er der ifølge Morten Klessen et stort problem i EU:

– Uligheden vokser, og bare i Tyskland er der 2 millioner, der er fattige, selvom de er i arbejde.

– Derfor er det nødvendigt med socialdemokrater i Europaparlamentet, sluttede Morten Klessen og fik tilkendegivelser fra forsamlingen om, at han kan regne med hjælpende hænder i valgkampen.

Selvom de to kommende valg fyldte meget på generalforsamlingen, nåede byrådsmedlem Peter Hansen, Skørping, også at give en orientering fra byrådsarbejdet, hvor han bl.a. lagde vægt på miljø. Fra regionsrådet gav Medzait Ljatifi, Fløe, et referat med fokus på psykiatriområdet.

Foreningens medlemmer bor i eller i omegnen af Skørping, Nørager, Haverslev, Suldrup, Rebild og Støvring. Fra sidstnævnte blev H.C. Andersen nyvalgt til foreningens bestyrelse. 

Samtidig blev det et farvel til Erik Andreasen, Støvring, efter mange år i bestyrelsen. Formand Litha Rask overrakte i den forbindelse en stor tak for indsatsen.

Der er valg til Europaparlamentet 26. maj i år, og folketingsvalget skal senest være afholdt 17. juni.

 

FOTO:  Formand Litha Rask sagde tillykke til Flemming Møller Mortensen, der endnu engang blev valgt som foreningens folketingskandidat.

Share.

Der er lukket for kommentarer.