Julehygge med KFUM-spejderne i Gerding-Blenstrup

0

KFUM spejderne i Gerding- Blenstrup sluttede forleden efterårssæsonen med juleafslutning for spejdere, søskende og forældre. Spejderhytten var i dagens anledning pyntet flot op med juletræ og julehjerter, mens Bæverne (0. og 1. klasse) havde lavet juledekorationer til at pynte på bordene. Der var stor opbakning til årets juleafslutning – i alt gæstede 120 børn, forældre og ledere arrangementet.
Efter gruppeleder Berit Kock Christmanns velkomst blev sunget en sang, hvorefter den dejlige tradition stuvede hvidkål med frikadeller – og risengrød til børnene – blev serveret.
Under spisningen solgte de store spejdere lodder til Amerikansk lotteri, hvor det gjaldt om at holde sig til, hvis man ønskede lodder. Hvert barn havde medbragt en lille gave til lotteriet, så gavebordet bød på både store og små pakker, som gjorde det svært at vælge, hvis man var blandt de heldige.
Efter en kop kaffe og en pebernød sluttede aften med endnu en fællessang: ”På loftet sidder Nissen”, hvor mange børn kom op af stolene og dansede til, mens der blev sunget på livet løs om ”de små rotter og nissen Teddy Ring….”

Share.

Der er lukket for kommentarer.