Julestemning til store og små fra Kulturskolen

0

Julemåneden er spækket med både koncerter, forestillinger og familiebilledkunst i Mariagerfjord Kulturskole i år. Der er koncerter med blandt andre Korskolens Elitekor, kommunens 4. klasseelever sammen med Randers Kammerorkester, kulturskolens billedkunst-elever holder sammen med forældrene familie-billedkunst i julens tegn, og de yngste dramaelever opfører ”Tommelise”, mens de ældste opfører det uhyggelige drama ”Nøddeknækkeren Backstage – En julegyser”.

Et af de større julearrangementer er Mariagerfjord Korskoles julekoncerter. Der er allerede udsolgt til eftermiddagskoncerten 2. december, og ganske få billetter tilbage til koncerten samme aften.

En fin tradition er også den musikalske velgørenhedsturné med Mariagerfjord Pigekor. I slutningen af november tager Pigekoret rundt på bl.a. plejehjem, behandlingscentre og Hobro Sygehus for at synge julen ind. Koncerterne bliver sunget som en julegave til de borgere, der til daglig ikke har mulighed for at få en koncertoplevelse – for musikkens glæde skal alle have lov at opleve. Velgørenhedsturnéen er støttet økonomisk af AMBU Hobro.

FOTO: Glimt fra Korskolens Julekoncert 2017.

Share.

Der er lukket for kommentarer.