“Ka’ man se op til en dværg…?”. – lokale elever vinder GULD i landskonkurrence

0

8.a fra Solhverv Privatskole, Vebbestrup, har været på tur til Politikens hus i København for at modtage førstepræmien for bedste avis i 8. – 10. klasse-aldersgruppen i årets landsdækkende konkurrence, udskrevet af JP/Politiken og Ekstra Bladet, i år med Mary Fonden som med-arrangør, og eleverne skulle lave deres egen avis om emnet ”Elsk dig selv”.

8.a på Solhverv havde været meget opsøgende i deres arbejde med at skabe en spændende avis, hvor emnerne blandt handlede om ”en dværg, der er lærer” og ”at vi snart ser tykke Barbiedukker på hylderne herhjemme”
Selve indholdet i avisen er skrevet af klassen selv og så har Ekstra Bladet leveret en skabelon, som klasserne sætter materialet ind i.

Mary, minister og Per Vers
Festen i København blev en meget stor oplevelse: Kronprinsesse Mary holdt tale for eleverne og Rapperen Per Vers bandt på festlig vis dagen sammen. Der var også tale fra ligestillingsminister Eva Kjer Hansen og endelig var der præmieoverrækkelse til Solhverv Privatskole af Ekstra Bladets chefredaktør Poul Madsen. Poul Madsen holdt en meget fin tale til eleverne og roste deres avis. Han var blandt andet meget imponeret over overskriften på en af artiklerne” Kan man se op til en dværg”, der fortalte om, hvordan det er at være lærer som dværg. Artiklen byggede på et meget spændende foredrag, som eleverne havde overværet.
Efter præmieoverrækkelsen var der koncert med Wafande, inden Politikens Hus havde sørget for god frokost til eleverne, hvor Kronprinsesse Mary gav sig tid til at hilse på nogle af eleverne.

FOTO: Der var stor ros fra Kronprinsesse Mary
til journalisterne fra Solhverv Privatskole.

Share.

Der er lukket for kommentarer.