Kend din by – mød din nabo – se Kennel Lærkeredens dygtige præmiehunde..!

0

I rigtig mange år har Brugerforeningen Kulturkøbmanden arrangeret forskellige besøg i St. Brøndum og omegn. – Det har været et led i at lære sin by og omegn at kende, samtidig med at vi møder hinanden på kryds og tværs og får snakket lidt sammen, fortæller Lisbeth Nørgaard fra Brugerforeningen Kulturkøbmanden, som har stået for de spændende lokal-arrangementer og fortsat gør det.
– Det er en god måde for nye indbyggere at lære lidt mere om byen og dens beboere på, fastslår hun.

Der har været flere havebesøg, virksomhedsbesøg og meget andet.
Sommetider griller deltagerne efter arrangementerne bagefter, men ikke denne gang, blandt andet på grund af labrador-hundene, Ruth og Ove Simonsen fortæller om og giver opvisning med på sportspladsen i St. Brøndum onsdag aften den 20. juni.
Der serveres i stedet kaffe og kage, som er inkluderet i den beskedne billetpris, som det fremgår andetsteds i Vores Avis.
Det har ikke været svært at finde besøgssteder, og der er stadig mange interessante steder og uopdagede emner at besøge i St. Brøndum.

Kennel med stor succes
Aftenens midtpunkter, Ruth og Ove Simonsen (plus deres hunde!!) startede i 2001 med deres første hund ”Lærke”. Som mange andre gik de til hundetræning.
Det blev inspirationen til at gå til prøver, som de vandt på stribe.
Det udviklede sig til flere kuld hunde og masser af præmier i ind- og udland.
På nuværende tidspunkt har ægteparret, som bor midt i St. Brøndum, seks hunde.
Af præmier kan bl.a. nævnes, at de sidste år vandt guld i hold i England og vandt retriever- mesterskabet i Varde i 2016. De har vundet 27 Championater indtil nu, og hjemmet er fyldt med diplomer, pokaler med videre. De leverer iøvrigt også hunde til politiet. Det kræver en ganske speciel træning, som de også mestrer.
– Alle er velkomne – også udenbys – understreger arrangørerne.

Share.

Der er lukket for kommentarer.