Klassisk koncert af høj klasse i Arden søndag: Klassisk kvindelig kvartet

0

På søndag eftermiddag den 24. marts kan alle der har tid og lyst – som det fremgår andetsteds i ugens avis – få lejlighed til at opleve fire dygtige musikere på tæt hånd, ved en Matiné på Arden kirkes Sognegård.

– Alle kan være med, også selvom man måske ikke lige er vandt til at lytte så meget til klassisk musik, lyder garantien fra arrangørerne.

De fire musikere er: Lili Olesen, klaver, Ludmila Landa, violin, Elsebeth Schmidl, viola, Hanne Houengaard, cello.

Lili Olesen, der bor i Arden, uddannet fra Nordjysk Musikkonservatorium. Derefter 3 års studier i “Mesterklassen” på Chopin-akademiet i Warszawa. 

Lili har mange år været ansat i Rebild Kulturskole som underviser, men har, for et års tiden siden, frisat sig selv til mere koncertaktivitet, hvilket vi nyder godt af, her ved vores kirker. 

Elsebeth Schmidl der ligeledes bor i Arden, har studeret i Danmark og USA. Tog efterfølgende diplomeksamen i Italien på Conservatorio L. Cherubini, Firenze. 

Var derefter tre år i træk elev hos  en russisk bratschist ved mesterkurser i Siena. Elsebeth har til daglig arbejde i Aalborg symfoniorkester hvor hun, siden1996, har virket som kammermusiker og 2.solobratschist. 

Ved Arden kirke har vi ofte haft fornøjelsen af at lytte til hendes smukke toner ved koncerter og gudstjenester.

Ludmila Landa blev uddannet ved Stolyarsky-musikskolen og musikkonservatoriet i Odessa i Ukraine. Spiller til daglig 2.violin i Aalborg symfoniorkester.

Hanne Houengaard har studeret på det jyske musikkonservatorium i Aarhus. Fortsatte studierne på Liszt akademiet i Budapest og senere med privattimer i mesterkurser i England og USA. I 1995 vandt hun stillingen som 3.solo-cellist i Aalborg symfoniorkester og har fra 2005 valgt at blive tuttispiller.

Ved koncerten bliver der spillet:

W.A. Mozart:

Klaverkvartet i g-mol

For klaver , violin , viola og  cello

Gustav Mahler:

  “ kvartetsats i a mol “,

For klaver, violin, viola og cello

Efter koncerten er der kaffe/te med kage for et symbolsk beløb, log selve koncerten er gratis.

Share.

Der er lukket for kommentarer.