Kulturhuset i Arden: “…de tog vest på..!”

0

Det har længe været et stort ønske for Kulturhusforeningen i Arden, som står bag arrangementerne i Kulturhuset, at foreningens mange frivillige kunne blive klædt pænt og ens på i forbindelse med aktiviteterne i huset. 

Dels som en profilering af huset og foreningen, dels som en hjælp til de mange gæster i huset, så det er tydeligt at se, hvem der er hjælpere. 

I 2018 var foreningen således arrangør eller medarrangør ved mere en 40 arrangementer, der samlede knap 4.000 gæster til koncerter, foredrag, teater, udstillinger m.m. 

Med økonomisk støtte fra Fonden for Sparekassen Himmerland og Kulturhusets grafiske samarbejdspartner Degn Grafisk er det nu lykkedes at finde midler til at finansiere indkøb af veste til alle foreningens ca. 40 frivillige, så de fremover kan være synlige, samt pænt og ens klædt på, når de er på ”arbejde” i huset. 

”Vi er meget glade for denne støtte, som er med til at understøtte vores ambition om at skabe gode og professionelle rammer om arrangementerne i huset – selv om vi jo ”bare” er frivillige” siger Arne Arildsen, formand for Kulturhusforeningen. 

Share.

Der er lukket for kommentarer.