TRIM i Arden trimmer formen – både mandag og onsdag; du er velkommen!

0

”Løb i fællesskab” lyder opfordringen fra TRIM i Arden, som i denne uge åbner begynderhold og fortæller: – Mangler du motivation til at bevæge dig og blive lidt trimmet??

– Så kom med i et fællesskab omkring TRIM begynderhold for de, der aldrig har løbet før, eller som ønsker at genoptage løb efter en længere pause. 

– Tag bare dine naboer med. Vi har de skønneste muligheder for løb her i området med Rold Skov i nærheden. 

Begynderholdet er startet mandag i denne uge, den 25. marts og varer cirka 12 uger, – men vi løber også onsdage i hver uge, ligeledes fra sidst på eftermiddagen, med mødested ved Stabelpladsen for enden af Skovvej i Arden.

Vil komme til at løbe 5 km i træk med lethed

I løbet af de 12 uger vil nybegynderne blive i stand til at løbe cirka 5 km. Programmet bygger på en kombination af løb og gang, hvor træningsmængden langsomt øges. Træneren sørger for, at alle er med. 

Som medlem af TRIM kan alle frit deltage på begyn-

derholdet, som dog også kan betales separat. Interesserede er mere end velkomne til at støde til senere, enten mandag eller onsdag, – og så skal man lige tage med i sin positive betragtning, at som løber i TRIM Arden kommer man også med i et hyggeligt socialt fællesskab…!

Share.

Der er lukket for kommentarer.