Kulturskolens elever inviterer på safaritur og skolekoncerter

0

I uge 14 åbner Mariagerfjord Kulturskole dørene til en kreativ safari i Kulturskolehuset, og Kulturskolelever tager på koncertturné rundt på kommunens skoler.

Kulturskolens elever bliver en del af et anderledes fællesskab end det, de har til hverdag, når der i uge 14 er kreativ uge. Her mødes eleverne på kryds og tværs, får nye venner, opdager hinandens kreative fag, og oplever at det er fedt at lave noget sammen. Der er et socialt fællesskab om at udøve sin kunst, og erfaringen viser, at det kreative arbejde meget hurtigt skaber fællesskab.

Tag med på en kreativ safari – Kulturskolen inviterer indenfor til åbent hus

Mandag i uge 14 er der Kulturskoledag. Eftermiddagen bliver brugt på workshops for Kulturskolens elever, der blandes på kryds og tværs af hold og alder, og mange af eleverne møder hinanden for første gang.

Om aftenen inviterer Kulturskolen til ‘åbent hus’ for alle.  Her kan man opleve korsang, orkestre, bands, soloelever og billedkunstindslag når Kulturskolens safariguider tager publikum med fra vandhul til græsslette – ud på savannen! Alle er velkomne til at kigge forbi – safarituren starter kl. 19.

Kommunens skoler får besøg

Onsdag og torsdag tager over 100 kulturskoleelever på koncertturné, hvor de afholder koncerter rundt på kommunens skoler for både indskolingen, mellemtrinet og overbygningen.

Sidste år gav det nogle fede oplevelser for både Kulturskoleelever og skolelever – især fordi kulturskoleeleverne selv var med til at vise deres klassekammerater, hvad de laver i Kulturskolen.  I år afholdes der 14 koncerter på 9 forskellige skoler, så der bliver fuld fart på begge dage.

Share.

Der er lukket for kommentarer.