Lad de små have den rette påklædning på legepladsen

0

Endelig. Endelig er må vores små guldklumpe komme i institution igen. Det har været en lang vej hertil, som bestemt ikke altid har været sjov. Man har selv været hjemsendt fra arbejde samtidig med, at de små heller ikke må komme ud.

Derfor har man både skulle holde dem beskæftiget, når der ikke har været skolegang, men man har også samtidig skulle gøre sit arbejde. Et par arme ekstra ville have været rart. Denne tid er dog heldigvis ovre. Børnene må igen komme hjemmefra, hvor de nu kan lege med andre børn på samme alder.

Smid det slidte tøj væk

At børnene igen må komme på legepladsen sammen med alle de andre børn, betyder også, at de igen kommer hjem med sand over det hele, græspletter på knæene og huller flere steder. De kan endelig være vilde igen og få brændt noget krudt af, men det kan i den grad også ses på tøjet.

Der er heller ikke noget værre end at stå om morgenen for at finde tøj til den lille, og så er der huller på alle bukserne. Overskuddet daler drastisk. Men bare rolig, for på luxkidz.dk finder du et stort udvalg af både tøj og sko til både drenge og piger og store og små. Det skal altså være slut med det slidte tøj, der lige så godt kan blive smidt væk.

Lad legen begynde

Med det nye tøj vil du hele tiden sørge for, at dit barn har de bedste rammer for tryghed, komfort og velfærd. De vil med dette tøj hele tiden føle sig godt tilpasse, hvilket helt sikkert også vil være med til at gøre, at du som forælder slapper meget mere af, når de er væk. Du vil altså kunne sende dit barn trygt afsted i institutionen om morgenen ved at shoppe børnetøj på luxkidz.dk – dk’s bedste børnetøjsforhandler.

Share.

Der er lukket for kommentarer.