Lions Club sikrer ferieaktiviteter til børn og unge i sommerferien

0

Lions Club Arden og Mariagerfjord Ungdomsskole er gået sammen om et fælles sommerprojekt for de unge i Arden og omegn.
– Inden vi ser os om, er det sommer, og en del unge i Arden-området skal måske i den forbindelse tilbringe flere lange uger i sommerferien hjemme på værelset, lyder det fra ”løverne”.

– For nogles vedkommende vil typisk begge forældre være på arbejde i nogle af ugerne, og måske er mange af ens venner rejst udenbys med en snert af ensomhed og rastløshed til følge.
– Vores erfaring er, at unge savner fællesskaber i sommerferien, hvor alt på den ene eller anden måde går i stå. Den stabile og forudsigelige hverdag med skolegang samt sunde fritidsaktiviteter forsvinder for en stund, konstaterer ungdomsskoleleder Lars Otte Koefoed.

Hjælper hvor der er behov
Lions Club Ardens motto er at hjælpe mennesker, som på den ene eller anden måde trænger til hjælp.
– De unge trænger naturligvis ikke direkte til hjælp, men hjælp til en forebyggende indsats giver rigtig god mening for os i Lions Club Arden. Vi er glade for at kunne indgå i et samarbejde med Ungdomsskolen om en forebyggende indsats blandt vores unge i Arden området. Vi skal jo helst forbygge, før nogen kommer i uføre, fortæller Arne Salomonsen fra Lions Club Arden.

10.000 kr. er på vej
I forbindelse med det nye samarbejde har Lions Club i Arden valgt at donere hele 10.000 kr. til sommerprojektet.
– Ungdomsskolen har lavet et spændende program, hvor de unge bliver medbestemmende på indholdet. Lige nu indgår der både værkstedsaktiviteter og sejlads på Mariager Fjord. Der skulle gerne være noget for enhver smag, og alle unge i Arden området i aldersgruppen 13-18 år er velkommen. Projektet starter i øvrigt onsdag den 4. juli, slutter Arne Salomonsen fra Lions Club Arden.

FOTO: På fotoet ses yderst til venstre Arne Salomonsen fra Lions Club Arden. – I midten ses Ungdomsskoleleder Lars Otte Koefoed og til højre på fotoet ses Arne Hougaard fra Lions Club Arden.

Share.

Der er lukket for kommentarer.