Lisbeth Zornig sælger billetter: Udsolgt til ”En barndom i helvede”

0

Mange vil gerne høre den tv-kendte Lisbeth Zornig Andersen fortælle om blandt andet sin grufulde barndom og sin senere kamp blandt andet som formand for Børnerådet, for at forhindre lignende overgreb i at foregå nu og fremover.

Faktisk har efterspørgslen på billetter til hendes foredrag i ”Kulturtallerkenen”, Kulturhuset i Arden tirsdag aften den 6. februar været så voldsom, at der er totalt udsolgt og har været det længe.

Svigt på svigt på svigt…
For de heldige og hurtige venter der en rejse med Lisbeth Zornig Andersen gennem et Underdanmark, som er skjult for de fleste.
Et sted – eller rettere steder – hvor normløsheden hærger, og hvor vold, druk og seksuelle overgreb er en del af hverdagen.

Foredraget tager udgangspunkt i Lisbeth Zornig Andersens bog “Zornig – vrede er mit mellemnavn”, og DR-dokumentaren “En barndom i helvede”.
Bogen og dokumentaren viser, hvordan de voksne og systemerne svigtede, mens nogle få af hverdagens helte greb ind, og hjalp Lisbeth til at finde en vej ud af en barndom i helvede til et voksenliv med akademisk uddannelse og rigt familieliv.
De giver et indblik i den overlevelsesstrategi hun lagde for at kompensere for hvad hun ikke fik med sig – og hvad du selv kan gøre for at hjælpe andre med samme baggrund.
Lisbeth Zornig Andersen er cand.polit., tidligere formand for Børnerådet, it-strategisk rådgiver, administrende direktør for Specialisterne, initiativtager til Børnenes IT-Fond, ambassadør for Lolland-Falster, børnehjemsbarn og mor til fem.
Alle, der ikke nåede at få billet til denne aften, kan trøste sig med, at der stadig er billetter til Kulturtallerkenen i marts, som ud fra nogle ganske andre oplevelser byder på et møde med ”Mr. AaB”, Lynge Jakobsen.

Share.

Der er lukket for kommentarer.