Lokal nytænkning på banen… – golfbanen!

0

”Bliv golfspiller – helt gratis”.
Sådan lyder det opsigtsvækkende budskab fra lokale Volstrup Golf Klub i en tid, hvor der for alvor er opstået hård konkurrence om opmærksomheden og populariteten golfklubberne imellem rundt omkring i hele landet, efter en række år, da der næsten ikke kunne skaffes tilstrækkeligt med arealer til at tilgodese behovet, – dengang mede lange ventelister til følge.

Der er kamp om medlemmerne rundt omkring i de danske golfklubber – også i Nordjylland, hvor der er flere baner, end der er medlemmer til. Det betyder, at der skal tænkes nyt for at få medlemstallet opad – og et af de nyeste og meget anderledes tiltag er kommet i Volstrup Golf Klub, hvor de tilbyder, at man kan blive golfspiller – helt gratis!

…dog kun tre måneder!
Tilbuddet gælder nye golfspillere og består af tre måneders gratis medlemskab, hvor der er mulighed for begyndertræning to gange om ugen. Derudover tilbydes ugentlige kaninmatcher med vejledning af en mere erfaren spiller – ligesom man fire tidspunkter om ugen kan spille gratis på Volstrups meget udfordrende 9-hulsbane. Og det er ikke nødvendigt at investere en masse penge i udstyr. Volstrup Golf Center stiller nemlig udstyr til rådighed til alle aktiviteterne.

Kamp mod anden sport
– Vores mål med den her kampagne er at få flere i gang med at spille golf, fortæller Jeppe Ugilt Hansen, som ejer Volstrup Golf baneanlæg.
– Rigtig mange golfbaner kunne godt bruge flere medlemmer, og det løser vi ikke ved at kapre fra hinanden. Vores ”konkurrenter” er i virkeligheden mange af de andre sportsgrene og fritidsaktiviteter, som vinder frem, og derfor vil vi nu slå et slag for, at så mange som muligt får prøvet golf. – Golfsporten byder på så mange fantastiske elementer som fx, motion, frisk luft, konkurrence, mental afslapning, naturoplevelser og socialt samvær. Vi håber selvfølgelig, at vi med det her tiltag kan få endnu flere til at blive begejstrede for golfspillets fortræffeligheder, og at mange derfor efterfølgende vælger at blive fuldgyldige medlemmer, lyder det fra baneejer i Volstrup Jeppe Ugilt Hansen.

Hvis nogen skulle have fået lyst til at prøve det nye tilbud, som kaldes ”golf eller gratis”, – måske muligvis inspireret af et kendt slogan fra ejendomsmægler-branchen -, så er det muligt at komme i gang allerede nu, men ellers er der løbende start hver uge indtil efterårsferien.

Share.

Der er lukket for kommentarer.