Lokale erhvervs- og foreningsfolk vil sætte Nørager på landkortet

0

”Skal vi sætte Nørager på landkortet…?” lød det overordnede spørgsmål forud for et fyraftensmøde for erhvervs- og foreningsfolk forleden: ”I hjertet af Himmerland ligger Nørager. Med sine blot 1100 indbyggere gør byen ikke meget væsen af sig”, konstaterer initiativtagerne videre, men DÉT SKAL DER ALTSÅ NU LAVES OM PÅ..!. 

Hvad er Nørager for en by? Hvad kan Nørager tilbyde? Hvad gør Nørager attraktiv?

Disse og mange andre spørgsmål drøftede de 25 fremmødte erhvervsdrivende, foreningsfolk og andre interesserede på fyraftensmødet.

Et fint fremmøde

Initiativtagerne til mødet, Leo Vammen fra XL-Byg og Nørager Borger- og Håndværkerforenings bestyrelse er godt tilfredse med fremmødet på 25 interesserede- og idéerne var mange til, hvordan Nørager kommer på landkortet.

– Vi kan nemt lave arrangementer for os selv i byen. Men vi kunne godt tænke os at komme uden for byskiltet; vise udadtil, at Nørager er en skøn by at bo, og bosætte sig i, lyder det fra Sussi Lem, formand for Nørager Borger- og Håndværkerforening, og hun fortsætter: – Vi kan tilbyde meget. Vi har både et rigt erhvervs- og foreningsliv samt dagpleje, børnehave og skole med høj kvalitet. Vi har motorvejen tæt på. Men vigtigst af alt har vi et godt fællesskab og sammenhold.

Arbejdsgruppe skal arbejde videre med idéerne fra mødet

På mødet blev der nedsat en arbejdsgruppe, som skal arbejde videre med de mange idéer.

Arbejdsgruppen består af: 

– Gitte Laustsen, Ellen Kristensen v. Gitte Laustsen.

– Jan Knudsen, Jutlander Bank.

– Leo Vammen, XL-Byg.

– Peter Rask, Nørager Bageri.

– Sussi Lem, formand for Nørager Borger- og Håndværkerforening.

– Tinna Tang, SPAR Nørager og Sortebakken Gymnastikforening.

Share.

Der er lukket for kommentarer.