Lokale Hanne Rasmussen forhandler nu aroniabuske og -produkter efter egen blodprop

0

Aroniabærret er fyldt med de gode egenskaber fra antioxidanter, og derfor kaldes det af mange for ”verdens bedste antioxidant”.

Aroniabær kommer fra Aroniabusken, som er en smuk bærbusk.

Det lille bær er sprængfyldt med aktive stoffer og gode vitaminer (karoten/ pro-vitamin A, B2, B6, B9, B12, B17, C og E), mineraler (jern, molydæn, bor, jod, calium m.m.) og forskellige antioxidanter. 

Antioxidanter er med til at rense kroppen for ”de frie radikaler”. 

Mange mener, at Aronia kan have en gunstig indvirkning på bl.a. kolesterol, blodtryk og diabetes ved regelmæssig indtagelse og samtidig styrke immunforsvaret.

Lokale Hanne Rasmussen

har mærket effekten

efter blodprop

Hanne Rasmussen, indehaver af planteskolen Staudeengen i Gundersted ved Nibe, har mærket aroniabærrets gunstige effekt på sin egen krop.

Hun blev i en alder af kun 54 år ramt af en blodprop i hjernen, og kunne efter 13 ugers hospitalsophold og 6 måneders genoptræning komme hjem med tale-, førligheds- og balanceproblemer.

Efter sygdommen begyndte Hanne Rasmussen at undersøge, hvad aronia egentlig er.

På grund af det ekstremt høje indhold af antioxidanter, kan aroniaen være medvirkende til at holde blodtryk og kolesterolniveau stabilt.

– I løbet af et halvt år begyndte trætheden at aftage, og min førlighed blev bedre, fortæller Hanne Rasmussen, som dermed kunne sige goddag til et helt nyt liv i forhold til tidligere.

På grund af de positive erfaringer valgte Hanne Rasmussen at starte forhandling af aroniaprodukter og aroniabuske fra sin planteskole. 

Aroniaprodukterne er alle sukkerfrie, økologiske og helt uden konserveringsmidler.

”Bliv glad, sund og smuk”

– kom til Aroniafestival

Staudeengen holder traditionen tro en årlig Aroniafestival, i år den 17.-19. august.

Her bliver der blandt andet mulighed for at høre foredrag med den tv-kendte sundhedsekspert, læge Jerk W. Langer og Hanne Rasmussen, Staudeengen.

Læge Jerk W. Langer fortæller levende og humoristisk om blandt andet at få ny energi og livsglæde, bedre og mere stabilt blodtryk, blodsukker, nattesøvn, færre smerter, samt brug af mindre mængde medicin.

Alt sammen inden sundhedsbegrebet ”at leve antiinflammatorisk”.

Staudeengen er iøvrigt både plantecenter og terapihave, med et stort udvalg i sommerblomster, stauder, krydderurter, frugttræer samt bær- og prydbuske – herunder som omtalt aroniabuske.

Den smukke terapihave kan besøges i dagtimerne eller efter aftale, ligesom der tages imod grupper med rundvisning.

Alle kan frit ringe 6154 8485 eller 6154 8484 for at høre nærmere, – eller se mere på www.staudeengen.dk, hvor der også findes en fortegnelse over nærmeste forhandler af de økologiske aroniaprodukter.

Share.

Der er lukket for kommentarer.