Medlemmerne af Støvring Løbe- & Gåklub løb mere end jordkloden rundt i 2017

0

50.000 km. Så lang en strækning har medlemmerne af Støvring Løbe- & Gåklub tilsammen tilbagelagt i løbet af dét kalenderår, vi sagde farvel til sidste søndag.
Det svarer til langt flere kilometer end de 44.000, jordkloden måler omkring Ækvator. – I forbindelse med foreningens nytårskur blev der gjort status over 2017, uddelt priser og informeret om nye initiativer her i 2018.

Selv om løbeklubben i Støvring ikke betragter sig selv som nogen stor forening, udmærker den sig alligevel ved, at medlemmerne er særdeles aktive. Det var årets nytårskur i særdeleshed et godt eksempel på, da hele 40 var mødt op i Støvringhallen for at ønske hinanden godt nytår efter træningen.

2018-muligheder/ambitioner
I den forbindelse orienterede en af klubbens trænere om de forskellige løbeforløb, det er muligt at følge i foråret for at øge sin distance til fx 10 km eller måske endda en marathon. Samtidig blev det offentliggjort, at klubben på baggrund af efterspørgsel fra borgere i Støvring starter endnu et nybegynderhold. Spar Nord i Støvring hørte om det nye hold, og sponsorerer nu løbe-/sikkerhedsveste samt blinklys til de kommende motionister, så de kan færdes sikkert i trafikken.

Priser uddelt
Nytårskuren bød også på ud-
deling af priser efter afstem-
ning blandt klubbens medlemmer.
Årets prismodtagere blev:
Årets Gazelle: John Jensen
Årets Brøl(er):
Jytte Gertrud Larsen
Årets Ambassadør:
Inge Pedersen
Årets Traver:
Egon Kragelund
Årets Fighter:
Connie Andersen
Årets Gæst:
Henrik Mølgaard Madsen
Årets Stifinder:
Verna Jensen

Hele 83 medaljer har klubbens medlemmer hentet ved diverse løb, men vigtigst af alt er fællesskabet, hyggen og motivationen til at komme ud at røre sig.
STLK-medlemmerne satser benhårdt – bogstavelig talt – på at slå 2017-løbedistancen på 50.000 km her i 2018..!!!

FOTO: De store smil var fremme hos deltagerne i nytårskuren hos Støvring Løbe- og Gåklub. Motion, hygge og godt kammeratskab er i højsædet hos den aktive klub, hvor der efter medlemsafstemning blev uddelt hæderspriser som fx ”Årets Gazelle”. ”Årets Fighter”, ”Årets Ambassadør” osv osv.

Share.

Der er lukket for kommentarer.