Mindeplade for købmand Finn Degn Ovesen afsløret i hans fødeby Nørager

0

En af byens stolte sønner, den driftige købmand Finn Degn Ovesen, fik i sidste uge sin egen mindeplade i fødebyen Nørager. 

Det var her, Finn i 1996 grundlagde sin karriere som selvstændig, fremsynet købmand, da han overtog Super 1, i 1999 efterfulgt af det nybyggede supermarked i Haverslev, og endelig i 2012 det tredje supermarked i koncernen, i Suldrup.

Finn var altid i gang med nye idéer, og engagerede sig desuden blandt andet som en af de absolutte frontfigurer i udviklingen af SPAR-købmands-kæden i Danmark, herunder som landsformand.

Finn Degn Ovesen blev på tragisk og uforståelig vis offer for et knivoverfald i 2017, udført af en ham ganske ubekendt sindsforvirret ung mand, hvis bror en uges tid forinden ligeledes var dømt i retten for et bestialsk knivdrab.

Finn Degn Ovesen vil for altid stå i erindringen som en hårdtarbejdende ildsjæl, fagligt dygtig og aldrig bleg for selv at gå forrest, når der skulle tages fat.

Mindepladen blev i sidste uge opsat ved indgangen til et af resultaterne af hans store virkelyst, SPAR-supermarkedet i hans fødeby Nørager.

Share.

Der er lukket for kommentarer.