Rold Skov Golfklub: Hul 19 en succes – nu også med mad ud af huset

0

I mandags var der ordinær generalforsamling i Rold Skov Golfklub på Comwell Hotel Rebild, og de 108 fremmødte medlemmer hørte i formand formand Henrik Brandts beretning om en golfklub i rivende udvikling, ikke mindst resultatet af driften af restaurant Hul 19, med en omsætningsforøgelse på næsten 30%: – Og det er forventningen, at endnu flere får kendskab til menuen i Hul 19, og dén mulighed, at der leveres mad ud af huset.

– I forbindelse med forhandlingen om forlængelse af samarbejdet med klubbens PRO, træneren i Rold Skov Golfklub, har en helt ny løsning set dagens lys, fortalte Henrik Brandt.

– Det betyder, at klubbens tidligere træner Casper Lundgaarder Jacobsen ansat som golfmanager, og klubben overtager driften af proshoppen, hvor vi jo sælger golfudstyr og tøj til alle, der kommer forbi. 

Denne ændring betyder også, at Morten Bartolin er ansat som ny træner. Han kommer fra en stilling som headcoach i Randers Golfklub. Tonny Bak er ansat som golfsekretær og skal være med til at binde alle enderne sammen i klubhuset.

– Samlet set betyder disse ændringer, at der vil være åbent i klubhuset ti timer alle hverdage og syv timer alle andre dage, med start klokken 8 om morgenen, lød det fra formanden.

– Det er en markant udvidelse af åbningstiden i sæsonen fra 1. april til 31. oktober; – det øger vores serviceniveau over for medlemmer af klubben og gæster der kommer på besøg, sagde Henrik Brandt under beretningen.

Fuld fokus på udvikling

I Rold Skov Golfklub er der i det hele taget fokus på udvikling og styrkelse af klubbens position i det danske golflandskab. Den 1. januar i år tiltrådte Jan Lange som chefgreekeeper og har fået den klare opgave over en 5-årig periode at fastholde Rold Skov Golfklub i toppen af danske golfbaner. 

Budget med forventninger

Regnskabet for 2018 udviste et overskud på knap 300.000 og regnskabet blev enstemmigt godkendt af generalforsamlingen. Der blev fremvist budget for 2019, hvoraf bestyrelsens ambitioner tydeligt kunne aflæses, der er afsat yderligere midler til banedrift og i det hele taget afspejlede budgettet øgede forventninger til restaurant Hul 19, og den netop overtagne proshop. 

Efter behandling af regnskab og budget, modtog bestyrelsesformand Henrik Brandt genvalg uden modkandidat, til bestyrelsen blev Jan Madsen Maarup nyvalgt og Allan Laursen genvalgt. Bestyrelsen i Rold Skov Golfklub består foruden af de nyvalgte og formanden af Lisa Kjær og Thomas Riise Pedersen. 

Som nyt medlem i Rold Skov Golfklubs Ordensudvalg blev Gunnar Mylius Pedersen valgt, og John Frølund blev genvalgt i samme udvalg. 

Share.

Der er lukket for kommentarer.