Morgensang og koncert i Haverslev Byfestuge

0

I uge 33 (12.- 18. august) er der traditionen tro byfest i Haverslev, og i år er der mulighed for både at synge morgensang og høre koncert i Haverslev Kirke som en del af byfestens program. 

Morgensang for elever og lærere på HCI

Mandag d. 12. august er alle de nyankomne elever på Idrætsefterskolen HCI i Haverslev inviteret til morgensang i Haverslev kirke, hvor en af skolens lærere og forstander Jens Grønhøj samt organist Anette Kjær på skift vil fortælle om fællessangene. 

”Vi glæder os til igen i år på denne måde at være med til at byde eleverne velkomne til Haverslev og er meget glade for samarbejde med HCI omkring morgensangs-arrangementet”, fortæller organist Anette Kjær.

  Byfest-koncert med Blæserorkestret PUST

Tirsdag d. 13. august kl. 19.30 er der koncert i Haverslev kirke med Blæserorkestret PUST, som består af 13 musikere + dirigent. Orkestret, der har eksisteret siden 1986, har base i Hobro, og en del af musikere kommer fra lokalområdet.

Ved koncerten i Haverslev denne sensommeraften, spiller de 13 musikere og deres dirigent Bjarne Nielsen et bredt sammensat program, der spænder fra klassiske værker over operetter til traditionel musik fra forskellige verdensdele. Desuden spiller de også nyere ting som f.eks. The Beatles, Queen, Elton John, John Mogensen og Kim Larsen. 

En af musikerne fortæller undervejs om de enkelte musikstykker, samt præsenterer de forskellige instrumenter i orkestret, og der bliver også lejlighed til at synge med på tre aften-fællessange. PUST er et erfarent orkester, der har spillet i omkring 100 kirker i Nordjylland, men også længere væk som Øster Nykirke ved Tørring, i Fredericia, Herning og i Anklam i Tyskland. Der er gratis adgang til koncerten, og alle er meget velkomne. 

Morgensang på Haversdal

Fredag d. 16. august kl. 10.30 – 11.00 mødes børn og bedsteforældre til morgensang på ældrecenteret Haversdal. Morgensangen er for beboerne på Haversdal, 3.- 4. klasse fra Haverslev skole, bedsteforældre og alle andre interesserede. 

Musiklærer Thea Haagen Jensen fra Haverslev skole og organist Anette Kjær medvirker ved morgensangen, hvor eleverne synger to soloindslag ind imellem fællessangene. Alle er velkomne til arrangementet, der er et samarbejde mellem skole, ældrecenter og kirke. 

Share.

Der er lukket for kommentarer.