Mormors Kolonihavehus ved sommer-byfesten i Haverslev, – for alle aldersgrupper

0

HYGGE, kort og godt: Haverslev Byfest 2019 i dagene 11.-18. august har valgt ”Mormors Kolonihavehus” som festtema: – Der vil være mulighed for at lufte både campinghabitten, solhatten, netundertrøjen, overalls, hvide sokker, tern og blomster, når vi til byfesten i Haverslev slår op til fest i MORMORS KOLONIHAVEHUS lørdag aften i byfestugen; der vil også blive serveret ”god dansk mad”, lover Tove Hjulmand på vegne af byfestudvalget.

Forud for lørdagens kolonihavefest vil der i ugens løb blandt andet være gå-oplevelse med Lokal-historisk forening, morgensang og koncert i samarbejde med Haverslev Kirke, bankospil, gang og løb med Run for Fun osv osv.

Familieaftenen holdes igen om fredagen, hvor der arrangeres fællesspisning. Den berømte revy er på programmet igen i år. Der er bevilget midler fra Jutlander til nyt lydudstyr, så lyden bliver helt i top. Haverslev Prisen skal også uddeles. Fredag aften vil der også være børnedisko, hvor den populære DJ Lua igen vil komme og laver en hyggelig aften for børnene.

Lørdag starter med fælles morgenkaffe, og børnene fra TUEN kommer og synger; – måske en ny Haverslevsang! 

Der vil være børnedyrskue, børneloppemarked, veteranbiludstilling. Indimellem bliver der arrangeret nogle POP-UP aktiviteter: – Det bliver rigtig sjovt, så mød endelig op, du kan nyde middagsmaden om lørdagen, og derefter vil der være mulighed for at oddse på en vinderbil, slutter Tove Hjulmand.

Der arbejdes på forskellige fodboldkampe torsdag og lørdag.

Arbejdsgruppen bag byfesten består iøvrigt af repræsentanter fra de tre foreninger Mejlby/Haverslev KFUM, Haverslev Idrætsforening og Haverslev Borgerforening har lavet et kæmpe forarbejde, så med byens opbakning er der lagt i kakkelovnen til succes!

Share.

Der er lukket for kommentarer.