Motorløb med historiske biler ved Gl. Skørping 18. april

0

Igen i år, nærmere bestemt lørdag 18. april, bliver der motorløb for historiske biler på Bækkedalsvej i Gl. Skørping.

 

Ruten starter i bunden af Bækkedalsvej og har mål lige før Skør-pingholmevej. Vejen vil derfor være spærret for almindelig trafik, i overensstemmelse med de implicerede beboere og politiet, fra kl. 8 til kl. 17.

– Skal man til Støvring eller til motorvejen, kan man benytte Kirkevejen eller køre over Skørping. Der vil være opstillet P-skilte, hvor det er mu-ligt at parkere for gæster, og på udsatte poster vil der samtidig være vagter, som kan vejlede publikum og øvrige trafikanter, for-tæller arrangørerne.

Bakkeløbet er en hastig-hedsprøve, hvor køreren kører mod stopuret. Normalt køres banen igennem tre gange om formiddagen som træning så man kan lære ruten at kende, inden det over middag bliver alvor. Den kører, som har brugt mindst tid på at køre tre gennemkørsler, er dagens vinder.

Der køres i mange for-skellige klasser, hvor bilerne er inddelt efter årgang, så en bil fra 1950 ikke kommer ud og kører mod en potent rallybil fra 1989,og netop 1989 er de nyeste biler, som kan være med.

I historisk motorsport skal bilen være mindst 25 år gamle, og der kommer omkring 60 biler i år.

Arrangørerne af motor-løbet og kørerne har været meget imponeret over den stemning der er i byen og den service,som bliver udvist af Butikkens medhjælpere, så der har ikke været noget problem med  at få tilmeldinger.

Der vil være løbscen-trum og pitstop på Sko-lepladsen I Gl. Skørping, hvor der kan købes for-skellige forfriskninger. Går man en tur på plad-sen, kan man bese de flotte biler og fornemme den specielle atmosfære, der er omkring et motor-løb. Det er helt sikkert, at kørerne vil besvare spørgsmål fra publikum. Det er ikke bare en kon-kurrence, det er også hygge og samvær.

I år vil der også være servering af drikkevarer m.m. ved målområdet i et opstillet telt.

Arrangørerne håber på godt vejr for kørerne og ikke mindst for publikum, – trods tiden på året-,

så der kan blive fulgt op på successen fra de seneste år.

Motorløb

Share.

Der er lukket for kommentarer.