Musik, motion og meget mere…. – 5 festlige dage ved årets JÆTTEFEST 31. juli – 4. august

0

Udvalget bag Jættefesten i Suldrup har brugt foråret på at få programsat en lang række af aktiviteter i forbindelse med dette års Jættefest.

Når Jættefesten løber af stablen den første weekend i august, bliver der rig mulighed for at få sig bevæget.

Udvalget af aktiviteter starter traditionen tro med Jætteløb, Jættecykelløb og Jættewalk torsdag. Jætteløbet byder i år på endnu flere løbedistancer fra 5,3 – 21,1 km, samt et børneløb og Jættecykelløbet byder på stjerneløb med en flot rute på 20 km, der så kan gentages op til 3 gange. Derudover vil der være en 7 km rute, hvor børnene kan få trådt i pedalerne. Årets Jættewalk er det sidste punkt på programmet for den aktivitetsfulde torsdag og hvad Erling Trads kommer til at fortælle om og vise frem er endnu ikke fuldt fastlagt, men det bliver en gåtur/guidet-tur, som alle kan deltage i.

Beach-CUP og Jætterock

Sidste års succes med Jætte Beach-CUP er igen på programmet fredag. Det er IK FREMs håndboldafdeling, der står for at lave en strandhåndboldsturnering for enten dame-, herre- eller mix hold på sandbanen bag Stensbohallen. 

Fredag aften afsluttes med JÆTTEROCK i Stensbohallen, hvor Dodo & the Dodos giver den fuld gas med alle deres klassiske hits og efterfølgende holdes dansegulvet fyldt når DJ Nicolai K tager over og fuldender aftenen.

Firma- og gadefodbold

Om lørdagen er den traditionsrige JætteCUP med firma- og gadefodbold igen i år på programmet, og mon ikke der også i år vil blive kæmpet hårdt om den ærefulde første plads. Samtidigt vil der på festpladsen eller i Valhalla være børneloppemarked. Legelandet er åbent torsdag til søndag, men lørdag og søndag vil der også være mulighed for at grav guld og få sit fund vekslet til slik. Lørdag vil der blive opstillet en klatrevæg i legeland og søndag er de velkendte high-jumpers tilbage.

Partyaften for fuld musik

Forsalget til lørdags arrangementet Party-aften er i fuld gang og mon ikke det bliver et brag af en fest, for mere 

end 170 billetter er solgt på forhånd. Men der er plads til endnu flere, og selvom billetsalget er åben indtil 20. juli, så husk at få købt billetterne i god tid. Det er live-bandet Petrols, der er på programmet og de er kendt for at kunne sætte gang i dansegulvet, med et blandet udvalg af nye hits, men også de gode gamle klassikere. Inden der bliver sat gang i danse-gulvet vil Le Chef i år stå for at serverer den lækreste buffet.

Søndag vil starte med det traditionsrige optog og børneoptog med Aalborggarden i spidsen og alle byens virksomheder, institutioner, foreninger m.fl opfordres til at deltage. I løbet af eftermiddagen vil Axel 

Meilholm stå for den musikalske underholdning i Valhalla inden Jættedysten, hvor byens firmaer igen i år kastes ud i en række forskellige udfordringer. Jættefesten afsluttes med offentliggørelsen af Årets Jætte og Jagthornsblæsernes afsluttende trut. 

Alle tilmeldinger til en eller flere af aktiviteterne under Jættefesten foregår alle via hjemmesiden suldrupby.dk, 

Share.

Der er lukket for kommentarer.