MusikButikken i Gl. Skørping er åben igen for alle på søndag

0

Butikken i Gl. Skørping og Himmerlands Folkemusikskole inviterer alle til en musikalsk eftermiddag med forår i Musik-Butikken. 

Musik-Butikken startede i Gl. Skørping for syv år siden. Her er det blevet til fire gange om året med fulde huse. Herfra har de Musikalsk Åbent Hus-arrangementer bredt sig rundt lokalt og også ud i landet. Arrangementerne afholdes i samarbejde med både gamle og nye interesserede samarbejdspartnere.

Alle er velkomne, lyttende såvel som udøvende. Uanset alder og erfaring kan man være med på lige fod og opleve en mangfoldighed af musik fra forskellige genrer og møde folk fra nær og fjern.

Hver gang er det nyt og uforudsigeligt, hvad der sker. De tre professionelle musikere, Klaus Pindstrup, Stefan Groot og Klaus Thrane, fungerer som tovholdere. De indleder musikalsk og sammensætter dagen på stedet ud fra hvem, der er tilstede.

I ”det store orkester” kan alle med instrument spille med, hvad enten man har spillet en hel masse eller lige er begyndt. Har man noget på hjerte, og man derfor gerne vil bidrage med et par numre, kan man henvende sig til en af de tre professionelle musikere. De støtter op og spiller med efter ønske og behov.

Så kom, lyt, syng og spil gerne med i Musik-Butikken på søndag. Kaffe, kage, øl og vand med mere sælges.

Share.

Der er lukket for kommentarer.