– Når kroppen kan bevæge sig fuldt ud, har vi det bedst..!

0

Nyt bevægelsestilbud i Skørping:
Heidi Sivesgaard er en erfaren underviser i flere forskellige grene inden for bevægelse, kropsterapi, yoga med videre. Hun er nordjyde – en foretagsom og kreativ én af slagsen! – og nordenfjords har hun gennem flere sæsoner haft stor succes med undervisning i sit eget selvudviklede program til styrkelse af kroppen generalt: DynaMo..!

– Hvis kroppen kan bevæge sig fuldt ud, inklusiv alle led i fødderne i alle retninger, har vi det bedst, og først da kan vi udnytte dén form, vi er i, fortæller Heidi Sivesgaard, som allerede har næsten fuldtegnet et DynaMo-hold, som skal mødes i Verandaen, KulturStationen i Skørping, for at styrke alle muskelgrupper i kroppen via de øvelser, som indgår i DynaMo, med det bedste fra mange forskellige motionsformer, både med styrkelse af den fysiske og den mentale del af menneskekroppen: – Det hele hænger sammen, når det gælder om at styrke sit generelle velbefindende og få den bedst mulige livskvalitet på alle fronter, fastslår Heidi Sivesgaard, som understreger, at DynaMo er for ALLE aldersgrupper.
(DynaMo står iøvrigt for ”Dynamic Movement & Mobility”). Heidi Sivesgaard, som gennem flere år har arrangeret og undervist på rejseselskabet SunCharters Kreta-ture, indbyder alle interesserede til en gratis prøvetime i KulturStationen torsdag 27. september fra sidst på eftermiddagen.

Share.

Der er lukket for kommentarer.