Hele Skørping opfordres til at gå ”lop-amok” 22.-23. september

0

I Rebild Kommunes kulturuger har en gruppe ildsjæle i Skørping i weekenden 22.-23. september taget initiativ til ”Skørping går lop-amok”.
– Ryd op i skuffer, skabe, skure og på loftet for at gå lop-amok i hele Skørping i weekenden den 22.-23. september begge dage fra midt på formiddagen og fem timer frem, lyder opfordringen, som udspringer af BOGBY9520.

– Vi har alle en masse ting stående, som vi ikke bruger, men som andre måske kan få glæde af og så kan der endda tjenes lidt på det, der bare står og fylder; gå derfor allerede nu i gang med at rydde ud, så du er parat til ”Skørping går lop-amok”, lyder opfordringen fra Henrik Bugge Mortensen på vegne af initiativtagerne.
Idéen er, at man i sin egen carport, garage, pavillon eller lignende laver sit eget loppemarked; eller gå sammen med naboen, genboen eller hele vejen.

I weekenden den 22.-23. september kan alle fra nær og fjern derefter valfarte til det store fælles Skørping-loppemarked, hvor man kan gå fra hus til hus og fra gade til gade for at gøre en god handel.
– Ud over de gode loppefund er det også en god måde at komme til at lære byen bedre at kende, og ikke mindst de mennesker, som vi bor hæk om hæk med. Få ryddet op og få samtidig en masse nye oplevelser. Sæt flag ved din indkørsel og gør det også meget gerne til to hyggelige dage ved at have kaffe på kanden og måske lidt hjemmebag, lyder opfordringen fra de friske ”bagmænd”.
Tilmelding foregår i Bogby-Butikken, Jyllandsgade 11 i Skørping.
Bliver initiativet en succes, kan den gøres til en årligt tilbagevendende begivenhed.
Ved tilmelding skal man blot udfylde en seddel med navn, adresse samt nogle få ord om det, der kommer til salg på adressen.
– I BOGBY9520 plotter vi de mange adresser ind på et bykort, så man kan se, hvor i Skørping man har valgt at gå lop-amok, slutter Henrik Bugge Mortensen, som fortæller at det beskedne deltagergebyr blandt andet går til at lave et bykort med ”lop-amok-adresser”, som udleveres i Bogby-Butikken. www.bogby9520.dk. fortæller mere, og sidste frist for tilmelding er søndag den 16. september.

Share.

Der er lukket for kommentarer.