Næste sæsons koncerter i Kulturhus Arden

0

Kulturhuset i Arden er klar med efterårets koncertprogram med SpJustFrost, Allan Olsen, Tørfisk og Hanne Boel, og billetsalget er allerede godt i gang på himmerlandsbilletten.

Programmet indledes lørdag d. 6.oktober med en solid gang rock med trioen SPJustFrost, som endnu en gang tager på danmarksturné.
Efter mange års pause er De Tre Musketerer med speciale i svedig “New Orleans-stemning” atter samlet for at dyrke deres store passion og fælles musikinteresse, som hver gang munder ud i medrivende, smittende musikglæde og trioens fantastiske sammenspil.

Allan Olsen er garanti for udsolgt i Kulturhuset, og der bliver uden tvivl også rift om billetterne, når han kommer forbi d. 11.oktober.
Ikke mindst som solist i ordets egentlige forstand har Allan Olsen udviklet sig som et fyrtårn på den danske musikscene: Alene på scenen, foran et kræsent og lyttende publikum – måske især på de mindre og mere intime scener, som i Kulturhuset.

Forhåndsinteressen har været stor for koncerten med Tørfisk d. 9.november.
Siden 1981 har TØRFISK leveret soundtracket til Vestjylland, og hører til blandt de allerbedste i Danmark til at forene irsk-inspireret folkemusik med egne kompositioner og personlige tekster. Koncerterne krydres med røverhistorier og underholdning på topplan. Altid med stor spilleglæde, glimt i øjet og en typisk vestjysk charme. Publikum kan aldrig vide sig helt sikre: Måske sidder man lige i skudlinjen – men kvartetten forstår at drille fra scenen på en god og sober måde

Hanne Boel har længe stået på Kulturhusets ønskeliste – og d. 30.november går ønsket i opfyldelse.
Hanne Boel slog igennem som sanger i slutningen af 1980’erne og har siden da befundet sig på toppen af den danske soulpopscene med diverse priser og omkring 20 udgivelser bag sig. Senest blev hun inviteret til at dele ud af sin musikalske kunnen og erfaringer, da hun i efteråret 2016 deltog i den sjette udgave af TV2’s ’Toppen af Poppen’.
Hanne er nyforelsket eller måske snarere genforelsket. Genforelsket i at gøre det, hun er god til og elsker, nemlig at synge sammen med dejlige musikere for et publikum, hun gerne vil give en god oplevelse og en lille smule at tænke over. Publikum kan forvente en kombination af det prøvede, det nye, det soulede, det bluesede og det jazzede. Koncertprogrammet er iøvrigt kun en lille del af Kulturhusets samlede efterårsprogram med teater, udstillinger, foredrag m.m.

FOTO: Tørfisk, altid gode for en ramsaltet vittighed fra scenen, ind imellem de irsk-inspirerede numre.

Share.

Der er lukket for kommentarer.