Nordjyderne kan også få glæde af veganske hudplejeprodukter

0

Der er god grund til at investere i veganske hudplejeprodukter, hvis du lever vegansk, eller hvis blot du ønsker at minimere brugen af animalske ingredienser i din hverdag. Herunder følger en introduktion til veganske hudplejeprodukter.

Uanset om du lever vegansk, eller om du blot forsøger at minimere dit forbrug af animalske produkter, så skal du overveje at bruge veganske hudplejeprodukter.

Der findes en lang række af hudplejeprodukter, som ikke indeholder animalske ingredienser, og udvalget stiger kun. Det samme gør sig gældende med andre skønhedsprodukter, så hvorfor ikke skifte din nuværende samling af skønheds- og hudplejeprodukter ud med sunde alternativer?

Flere veganere = øget interesse for veganske hudplejeprodukter

Der er generelt kommet flere veganere til i de seneste år.

Det er et livsstilsvalg for nogle, mens det for andre er et etisk valg, fordi man ikke ønsker, at dyr skal indgå i produktionen af hverken fødevarer eller andre produkter, som vi mennesker anvender.

Uanset om du gør det for at være sundere, bedre ved dyrene, klimaet eller noget helt fjerde, så findes der veganske alternativer til de fleste animalske produkter. Det skyldes, at der bliver flere og flere veganere, hvorfor der er større efterspørgsel på veganske produkter.

Det er gode nyheder for dig, der ikke blot ønsker at undlade at spise kød, men også har en holdning til andre produkter, hvor der indgår animalske ingredienser. Hvis du ønsker at mindske forbruget af animalske produkter i andre sammenhænge, kan du med fordel begynde at investere i veganske hudpleje- og skønhedsprodukter.

Kig efter Vegan Society-mærkeordningen

Hvis du vil være helt sikker på, at du ikke ender med at købe et produkt, der indeholder animalske stoffer, er det en god idé at kigge efter mærket Vegan Society. Det er et mærke, som afbilleder en solsikke, hvorfor det også går under navnet solsikkemærket.

Her er tale om et registreret varemærke, som er en anerkendt standard inden for veganske produkter i hele verden. Du går derfor ikke galt i byen, når du vælger et produkt, der har Vegan Societys mærke påført.

Certificeringen er din garanti for, at det produkt, du køber, er fremstillet helt uden at gøre brug af animalske ingredienser eller biprodukter. Et animalsk biprodukt kan være bivoks, honning, uldfedt og lignende.

Der er ikke anvendt dyr i udviklings- og produktionsprocessen

Samtidig er mærkeordningen en garanti for, at der ikke er anvendt dyr i forbindelse med produktions- og udviklingsprocessen, så produkterne ikke bliver testet på dyr, før de kommer ud i handlen.

Det er dog vigtigt at påpege, at der også findes veganske skønheds- og hudplejeprodukter, som ikke har gjort brug af hverken animalske stoffer, biprodukter eller testdyr i forbindelse med udviklingen, som ikke har Vegan Society-certificeringen.

Share.

Der er lukket for kommentarer.