Ny chef for børn og unge i Rebild Kommune

0

Rebild Kommune har med tiltrædelse 1. oktober ansat 44-årige Lene Hvilsom Larsen som chef for Center Børn og Unge.

Den hidtige chef Mads Rune Jørgensen skifter efter knap tre år i Rebild til jobbet som skolechef i Aalborg Kommune. – Der er med andre ord tale om en job-rokade fra Aalborg til Rebild og fra Rebild til Aalborg.

Lene Hvilsom Larsen har over 12 års ledererfaring fra skoleområdet i Aalborg Kommune. Senest som skoleleder for Mellervangskolen og klyngeformand for fem skoler i Aalborg. Hun er oprindelig uddannet lærer, men byggede efter nogle år en diplomuddannelse i ledelse oven på, og hun er i øjeblikket i gang med en master i Business Development, en uddannelse med fokus på forandringsledelse, strategisk praksis og analyse af data.

Kompetent og energisk

Vibeke Lei Stoustrup, direktør med ansvar for Center Børn og Unge i Rebild Kommune, glæder sig til samarbejdet med Lene Hvilsom Larsen: – Det er en meget kompetent, energisk og ambitiøs leder, vi får. Lene har stor erfaring fra skoleverdenen og er vant til at håndtere de mangeartede og komplekse udfordringer, der er på hele børne- og ungeområdet. Samtidig er hun kendt for sit arbejde med innovation og udvikling – hun kan sætte fælles retning for området og styrke vores samarbejde på tværs, siger Vibeke Lei Stoustrup.

Vil skabe merværdi for alle

Lene Hvilsom Larsen glæder sig til at begynde i det nye job: – Jeg glæder mig meget til at komme i gang med arbejdet og lære alle dagtilbud, skoler og forvaltning at kende – sammen og i fællesskab skal vi udvikle børne- og ungeområdet. Vi skal have fokus på de ting, hvor vi kan skabe mere værdi for børnene, de unge og deres forældre.

Lene Hvilsom Larsen er i fritiden aktiv i spejderbevægelsen og nyder gerne en rask vandretur.

Share.

Der er lukket for kommentarer.