Ny hjemmeside hos IK Frem

0

Efter lang tids forberedelse har IK Frem nu lanceret en ny hjemmeside på adressen www.ikfrem.dk. Det har i flere år været et stort ønske for klubben at får en mere dynamisk og interaktiv hjemmeside, som skal fortælle om de mange aktiviteter i klubben, og ikke mindst rapportere om de mange flotte sportslige resultater, som opnås i klubben hvert eneste år.

Den nye hjemmeside holder fast i klubbens kendte udtryk med de sorte og hvide striber, og klubben håber at kunne udbrede kendskabet til IK Frem fra Sønderup-Suldrup-området yderligere med den nye hjemmeside.

Den nye hjemmeside er bygget på ”Wordpress”, som er et ”Content management system”, (forkortet CMS), som direkte oversat lyder “indholds håndterings system”. Det vil sige, at systemet håndterer alt indhold. På en blog er det tekst, billeder og måske video og lydfiler.

– De enkelte udvalg har nu mulighed for, på en nem og sikker måde, at vedligeholde deres del af sitet, lyder det fra gruppen bag IK Frems nye hjemmeside.

Der er integration til facebook og klubbens administrative system ”Conventus”, så stamdata kun skal vedligeholdes ét sted.

Hjemmesiden er opbygget med en stor indsats af ikke mindst Brian Jespersen for IK Frem, ligesom Ina Grønhøj har hjulpet til med design og udformning.

Spændt forventning

– Vi glæder os til at bruge den nye hjemmeside og forhåbentligt kunne give meget mere information om klubbens mange spændende tiltag og aktiviteter, udtaler Henrik Brandt, formand for IK Frem.

Alle klubbens afdelinger, badminton, motionscenter, håndbold, foldbold, gymnastik, petanque og ikke mindst støttegruppen IK Frems Venner, har nu fået et værktøj, som kan udsende nyheder og opdatere facebooksider fra ét samlet sted.

Klubben modtager gerne respons fra brugerne, dels om hvad de synes om det nye site, dels om forslag til udvidelser/tilføjelser.

Share.

Der er lukket for kommentarer.