Ny sæson med Skørpingkoret, – og der er plads til endnu flere stemmer

0

”Kom og vær med til at synge sammen og nyde det sociale fællesskab i koret.”, lyder det fra Skørpingkoret, som melder klar til en ny sæson, hvor der er plads til flere sangere af begge køn. – Det er sjovt og afstressende at synge, det giver fornyet energi og velvære, man får styrket sin kondition og så er det hyggeligt, understreger sangerne.

Nodekendskab er ingen betingelse, det vigtigste er lysten til at synge og synge sammen med andre. Deltagerne hjælper selvfølgelig hinanden, hvis noget er svært.
Skørpingkoret synger torsdag aften, og der er også tid til at snakke og drikke en kop medbragt kaffe i pausen.

Vært for stort
NOFO-stævne i oktober
Koret skal være vært ved efterårets NOFO stævne (Nordjyske Folkekor) den 27. oktober, og der vil i løbet af efteråret blive arbejdet med repertoiret til den kommende julekoncert.
Emnet for årets julekoncert bliver svensk jul med kendte og ukendte salmer.

Bredt repertoire
– Vi synger mest danske sange og værker, men også både svenske , engelske og tyske, fortæller syngemester Søren Steen Nielsen.
– Vi glæder os til at møde nye sangglade kormedlemmer. – Hvis man ønsker at få uddybet Skørpingkorets aktiviteter, kan man kontakte mig, slutter Søren Steen Nielsen, og for nærmere oplysninger kan man desuden besøge hjemmesiden
www.ssmf.dk

Share.

Der er lukket for kommentarer.